Jump to content
Guest civic_vtec

ПРОБЛЕМ С ДВИГАТЕЛЧЕТО МИ

Recommended Posts

Guest civic_vtec

Хей колеги имам огромен проблем с мойта машинка (D16Z6). :) Преди 2седмици смених гумичките на клапаните и масления семерин (заден) между скоростната кутия и двигателя.Всияко беше ток и жица :D ,но до днес.Колата пак взе мноого да пуши и като минах на канал отдолу видях,че пак салзи масалце от семерината...ОБАЧЕ сега и от предната (под ремаците)...Какво ще ме посаветвате????МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ ЩЕ СЕ ПОБАРКАМ :drool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ivaivalito

Ами смени го най добре Тоя семеринг и слагай добра марка !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest civic_vtec

каква е тази марка???казаха ми че били истински тези части кадето ми донесоха.кажи какво да взема??? :drool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

каква е тази марка???казаха ми че били истински тези части кадето ми донесоха.кажи какво да взема??? :drool:
ами разликата от оригиналния от Бултрако и ментетата е 10/15 лв. заслужава ли се цялата хамалогия да я прайш няколко пъти за тез пари? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Zenko

Абе ти до къде я пълниш с масло 4е избиват тез семери? И какво общо има пушенето с те4а на тоз семер?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest civic_vtec

еми в какъв смисъл до каде я пълна.майстора каза че е сипал 3.2л.колко трябва да е ???Знам че това няма общо с пушенето,но кажи от какво може да е?Сигменти>>> :balloon:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Щом гумичките са ти ОК, значи си за сегменти.... то в общи линии остава още само едно място от където да влиза масло и това са отдушниците, но ако питаш мен това просто го забрави като вариант.От къде си между другото?предния семеринг, от който преди НЕ е текло сменя ли ли сте го? щото нещо не е наред или в семерингите или в майстора.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lud fen

колега под ремъците има 2 семерини - на коляновия вал/маслената помпа/ и на разпределителния валтрябва хубаво да огледаш от коя е теча и да те питам като ти сменяха гумичките сваляха ли ти главата или на място?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...