Jump to content
Guest Nisa 1.6

Регулиране на клапани на Акорд 1,8 - 96г.

Recommended Posts

Guest Nisa 1.6

Здравейте колеги.От десетина дни имам късмета да съм собственик на Хонда Акорд 1,8 / 96 г. - F18Невероятна кола направо съм влюбен в нея /аз още преди да я купя бях влюбен в марката/.Искам да попитам дали се регулират клапаните на този модел. Въпреки, че отдавна следя форума не успях да намеря такава тема. Чел съм тук таме ако не греша, че се регулират. Питам не защото много ми се иска да давам да ми пипат най- ценното в любимата количка обаче много тракат като я запаля студена. Не ми се иска да го казвам, но работи като комън реал докато позагрее. Тракането го чух и преди да я купя, но си мислех, че като сменя маслото ще спре, а и все си мислех че се регулират. Колата изглежда много добре поддържана и запазена, внос е от Австрия, не съм я карал въобще на диагностика, но не вярвам мотора да има проблем. Вероятно доста от вас ще кажат, че съм сгрешил за това че не съм я закарл на диагностика, но вече 4- та кола купувам и разбрах, че всичко е късмет. Казвали са ми, че колата е супер, а се оказва, че гори масло като за световно, прекъсва, тече антифриз незнайно откъде и мн. др. за едно Ауди Б4 говоря. Благодаря на отзовалите се.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Zenko

Акорд 1.8 F18А3 клапаните се регулират на студено 0.24-0.28 смукателните и 0.28-0.32 изпускателните.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Nisa 1.6

Благодаря колега,Искам да попитам пловдивчани за доверени майстори, защото този при който ходех досега с Аудито се притеснявам да му поверя хонделката. Днес ходих до магазин Анастасов за ангренажен ремък и ролка и ми казаха че двата ремъка и двете ролки струват 200 лв. Знам, че има доста писано по въпроса но моля за съвет добре ли е цената.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната_

Аз пазарувам части тънкана от Наста кар на Пещерско шосе преди хирургиите, а за майстор се доверявам на мой близък, който има сервизче близо до митницата. Ако искаш повече подробности ми звънни - 0887334908 Антон :drool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Nisa 1.6

Благодаря ти колега, знаех си че ще се включиш. Четох че скоро и ти си се сдобил с Акордче. Записах си номера ако ми се наложи да ти звънна, ние сме се запознавали на една среща на полигона на спортното, но тогава аз бях с Нисан и едва ли ме помниш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...