djvsk 38 #1 Публикувано 28 Август, 2012 (Редактирано) Здравейте колеги продавам вежди за фарове за сивик 5 ген. Веждите са от стъкломат. Имат и уши кам болтовете на фаровете , но въпреки това трябва да се лепнат със силикон, даже приятел ги махна напълно и ги залепи само със силикон. Да добавя после да не стане че не съм казал. Ушите които са към болтовете на фаровете са неравни и по самите вежди предполагам от стъкломата защото и на калниците ми беше по същия начин имат 1-2 много малки дупки които при пръскане ще се скрият виждат се по шприца. Цената е 25 лв. От Пловдив съм тел. 0896159185. Васко Добавям и снимки. http://djvsk.snimka....697899.28246462 веждите които се продават са червените от шприц кита. Другите снимки са да се видят как седят на енджъли и стокови. Поздрави. Редактирано 28 Август, 2012 от djvsk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djvsk 38 #2 Отговорено 19 Октомври, 2012 Веждите са без уши вече цена 20 лв. Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djvsk 38 #3 Отговорено 29 Октомври, 2012 Никой ли не иска вежди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djvsk 38 #4 Отговорено 13 Септември, 2013 Горе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове