Jump to content
Guest kmm

Съвместимост на изпускателни колектори

Recommended Posts

Guest kmm

това е от една по-стара тема:

Изпускателните колектори на "Д" двигателите са съвместими. ......

Това за всички "Д" ли се отнася ? Май няма как да е точно така.... ?!? :yawn: Трябва да сменям спукани колектори на D15Z6 (засега със заводски, но ще видим...)(да не се получат недоразумения :yawn: , това е темата - http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=6904&hl)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

д15з6 не съм го гледал конкретно, но вземи пусни една снимчица ако можеш. Пък и мога да ти дам колектор от д15б2 просто ей така да видиш дали пасва. Ако пасне, нямаш грижи. Ако мислиш да си поръчваш колектор, 99.99% ще пасне, има един друг малък проблем... като е правен за Д16 колектора, а ти го сложиш на д15, колектора слиза малко по-ниско защото блокът ти е по-нисък от на д16, но не е болка за умиране, аз в момента съм така.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kmm

Ей, признах ви, много сте бързи! :yawn: Joro_bul ми предложи вариант и е в Пловдив, ще пробвам първо с него. Ако не стане, ще се възползвам. 10х за отговора и предложението!П.С. ..пък и този бръмбар за спортни колектори нещо не ми излиза от главата.... :yawn:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

и правилно :yawn: файдата си я има... аз лично много се изкефих на ефекта от мойте.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...