Jump to content
deyan_g

предупредителен звук над 120 км/ч

Recommended Posts

Здравейте. При 120 км/ч колата ми започва да издава един доста досаден предупредителен звук. тихичък е, но при дълъг път почва да става досаден. Освен това явно взима ток от същото място, откъдето и запалката. Съответно има проблем, когато си зареждам телефона и е на малко батерия. На всеки 3 секунди, тоест когато звънва алрамата, телефона ми казва да си пъхна зарядното. Доколкото знам в някои държави е задължително да има такъв предупредителен сигнал над 120 км/ч. Та въпроса ми е някой да знае къде се намира тая гад, така че да я изтръгна? За съжаление книжката ми е на френски (Колата е купувана нова тук, но явно е била предназначена за Мароко примерно. Бая надписи има на иврит из купето) и не разбирам нищо.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като идея, първо махни бушона за запалката да си сиурен къде е вързано устройството.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси за предложението и за линка. Имам го същия документ, но той е за САЩ и Канада. И като гледам си има разлики. май ще трябва да намеря някой да разбира френски, щото и БГ книжка да намеря, вероятно няма да пише нищо за този звук. Иначе след работа ще махна бушона на запалката за тест.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...