Jump to content
Guest lz2lps

смяна на съединител

Recommended Posts

Guest lz2lps

Значи скоро ще сменям съединител и се нуждая от малко информация, която ще ми бъде полезна. 1. На колко от вас ви се е налагало да "шлайфате" маховика (flywheel-а) като сте сменяли съединителя и това проста операция ли е --> в смисъл в един обикновен сервиз ще могат ли да направят тая операция или трябва да търся къде да се направи това. Питам ви това щото не знам моя маховик в какво състояние и ми трябва да знам предварително ако случайно се наложи да не чакам няколко дена за да търся къде.2. Самото сменяне на съединителя колко време и пари отнема и ако има някой от Търново да ми препоръча къде да го сменя ще съм благодарен. Ако няма от Търново и в друг град може да пробвам естествено ( е да не е на 300-400км :yawn: ). Предпочитам човек който разбира от Хонди, а не да ми се чудят на колата и да кършат пръсти.3. Знам, че като се смени съединител първите 400-500 км трябва да се кара спокойно --> та ако можете да коментирате и по тоя въпрос.Мерси предварително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest M_TYPE

Колега, заминавай в Габрово при Стойно, той си разбира от работата, 0899827836 обаждаш се и човека щи обесни сичко :yawn: пп:предполагам това му е още номера ако има някой друг от Габрово нека каже и той. За мене той е истинския майстор в околията особенно на Хонда знае и кътниците на тая кола ;):yawn:;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest AMD

Колега, заминавай в Габрово при Стойно, той си разбира от работата, 0899827836 обаждаш се и човека щи обесни сичко :P пп:предполагам това му е още номера ако има някой друг от Габрово нека каже и той. За мене той е истинския майстор в околията особенно на Хонда знае и кътниците на тая кола ;):P:P

:P 0899827836 -Стойно. И аз имам същия номер ;) Колегата е прав - това е майстора ! :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iSpider

Само гледай да има с теб някой който да знае къде е сервиза че с ония тесни пътища там почти няма шанс за обратен завой, казвам го от личен опит. :PАко няма с кого - уговори се с него или някой колега тук да те води до там.П.П. аз тази събота почти със сигурност съм в Габрово, така че ако се каниш - първо му се обади да се разберете (дали има време, части и т.н.), и утре (Петък) ми прати Л.С. до към обяд че да не се отвея на някъде после.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lz2lps

Само гледай да има с теб някой който да знае къде е сервиза че с ония тесни пътища там почти няма шанс за обратен завой, казвам го от личен опит. :PАко няма с кого - уговори се с него или някой колега тук да те води до там.П.П. аз тази събота почти със сигурност съм в Габрово, така че ако се каниш - първо му се обади да се разберете (дали има време, части и т.н.), и утре (Петък) ми прати Л.С. до към обяд че да не се отвея на някъде после.

Мерси много за инфото. А иначе може би другата седмица ще сменям съединителя, щото в момента го чакам от САЩ. То е цял комплект, тъй че освен ако не се наложи да се шлайфа маховика други проблеми предполагам че няма да има. А за Габрово вече видях какво е. На път за Калояново като се забих в някаква еднопосочна улица щото беше тъмно още и по някаква щастлива случайност гледам табела за Етъра и право натам, дори и да не бях сигурен дали от там се минава през Шипка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...