Jump to content
bubik

Колектор 4-1,афтърмаркет за Сивик Б16,Б18

Recommended Posts

Продавам си изпускателния колектор,афтърмаркет 4 в 1 за двигатели Б16 иБ18 на Хонда,с който купих колата преди около месец.

Колектора е от неръждавейка,но има леки забележки по долните 2 тръби са леко натиснати,не е спукан или заваряван,абсолютно функционален!!!

При демонтажа на ламбда сондата се оказа че резбата е повредена,на самата втулка,и днес го занесох в сервиз-професионален(да не цитирам ,да не е реклама)и сложиха нова втулка,за да няма проблеми за натам...

Моите познания и нещата които съм чел за изпускателните системи,знам че този тип колектори "4-1" се ползва за по висока мощност,а тип "4-2-1",за по висок върт.момент.Дано да е жокер...

Цената на колектора е 140лева

Намира се в София

За връзка с мен 0889 29 46 64 Благо

P.S.

Също имам и 1 изпускателен колектор-заводски от Д15Б7 мотор 4-1,за него цена 20лева.

Желая успех на всички :rolleyes:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Продавам си изпускателния колектор,афтърмаркет 4 в 1 за двигатели Б16 иБ18 на Хонда,с който купих колата преди около месец.

Колектора е от неръждавейка,но има леки забележки по долните 2 тръби са леко натиснати,не е спукан или заваряван,абсолютно функционален!!!

При демонтажа на ламбда сондата се оказа че резбата е повредена,на самата втулка,и днес го занесох в сервиз-професионален(да не цитирам ,да не е реклама)и сложиха нова втулка,за да няма проблеми за натам...

Моите познания и нещата които съм чел за изпускателните системи,знам че този тип колектори "4-1" се ползва за по висока мощност,а тип "4-2-1",за по висок върт.момент.Дано да е жокер...

Намира се в София

P.S.

Също имам и 1 изпускателен колектор-заводски от Д15Б7 мотор 4-1,за него цена 20лева.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Едно напоняне....от мен.

Колектор за VTI.....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Намира се в София

P.S.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Едно напоняне....от мен.

Колектор за VTI.....

Остана само колектора от Д15Б7,цената е 20 лева за него.

В София се намира

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Остана само колектора от Д15Б7,цената е 20 лева за него.В София се намира

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...