Jump to content
Guest kamenski

счупи ми се седалката

Recommended Posts

Guest kamenski

здревеите колеги пак ви пиша ама вчера нещо ми стана със седалката стана се едно карам лодка накланя се напред като дам газ после като натисна спирачка се враща назат не се движи от самите релси ами просто се надига в левия ъгъл :hondarulez: ако някои има идея от кво може да е и как да я опрая ще сам много благодарен

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

здревеите колеги пак ви пиша ама вчера нещо ми стана със седалката стана се едно карам лодка накланя се напред като дам газ после като натисна спирачка се враща назат не се движи от самите релси ами просто се надига в левия ъгъл :thumbs1: ако някои има идея от кво може да е и как да я опрая ще сам много благодарен

Погледана ли дали са ти затегнати болтовете , а да не ти е ръждясала колата под седалката , на шътъла ми така беше раждясала шофьорската , но нямах подобни проблеми :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Jonini

Колега, виж тази тема: http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=6992Малко да поясня. Всички колеги, които си мислят, че клатенето е в следствие на изпадането, както ги наричат "ролки" НЕ СА прави. Шейната съм я разглобявал на основни части и установих, че тези ролки са стоманизирани пружини и единствената им цел е задържане на грес. Цялата тежест и стабилизация на седалката се дължи на съчми, които са 4 на брой и се намират в два улея в края на шейната. Клатенето се получава при изпадането именно на съчма. Успех на всички клатещи се. :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vodkin

Релсите на седалката вътре имат по две стоманени ролки върху които се пързалят. Провери дали не е излязла някоя от тези ролки. Приличат на много дебела пружина. Опс, предишния пост излезе докато пишех моя :hondarulez:

Редактирано от vodkin

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest didka

Здравей. Казвам се Сашо и имам две перфектни седалки предни от Акорд 94г.По 50лв бр. Ако имаш интерес 0888408045

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...