Guest r2d2 #1 Публикувано 24 Октомври, 2006 Sorry za latinicata.Kak mina Dino denq. Za6to ne postnete diagramki i nie da vidim za kwo stava na wypros! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside #2 Отговорено 24 Октомври, 2006 Sorry za latinicata.Kak mina Dino denq. Za6to ne postnete diagramki i nie da vidim za kwo stava na wypros!Че то май не е имало Доколкото разбрах се отложи за 4-5 ноември. Аз мисля да замеря Пловдивския Прелюд Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #3 Отговорено 24 Октомври, 2006 ще възродим темата когато свършат с измерванията ... на мен също ми е интересно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest slus4o #4 Отговорено 26 Октомври, 2006 ще възродим темата когато свършат с измерванията ... на мен също ми е интересно То и на мен ми е интересно, даже мисля да ходя да правим навалица ама некой трее да скене дъпросните документи щот не се ли направи на място пиши ги избегали Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest r2d2 #5 Отговорено 17 Ноември, 2006 има ли вече някакви резултати? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest V-tec #6 Отговорено 17 Ноември, 2006 има ли вече някакви резултати?Няма и няма и да има защото работата се разпадна не по наша вина :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest johnyboy #7 Отговорено 17 Ноември, 2006 Ша имааа Ще ходиме един по един и пак ще има Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове