Eternal 4 #1 Публикувано 14 Август, 2012 Колата е д15б2 вече пълна инжекция(от д16а6),когато колата е студена или не е загряла напълно има прекъсвач,но загрее ли той изчезва.На какво се дължи това?Мерси предварително за помоща. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Eternal 4 #2 Отговорено 23 Август, 2012 Някой може ли да помогне ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nastezatelq 24 #3 Отговорено 23 Август, 2012 Като е студена на колко rpm ти е прекъсвача? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Eternal 4 #4 Отговорено 23 Август, 2012 около 7500 като загрее стига до 7500 и следва едно тъпчене,бучи без да има прекъсвач.На скорост и на място се едно и също. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VamPo 45 #5 Отговорено 23 Август, 2012 (Редактирано) "Чипосвал" ли си я?Защото в опциите на .бин-а има да се зададе при топъл и студен двигател при колко оборота да се вкл. прекъсвача.И аз съм като теб (пълен инж. от д16..) и съм записал този бин: http://www.psytronix.org/xo/modules/mydownloads/visit.php?cid=9&lid=262При мен прекъсвача си сработва на ~7200 rpm. Редактирано 23 Август, 2012 от VamPo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Eternal 4 #6 Отговорено 23 Август, 2012 Да колата е чипосана,дали ще е от него как да разбера ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VamPo 45 #7 Отговорено 24 Август, 2012 Да колата е чипосана,дали ще е от него как да разбера ?Зареди .bin файл-а в турбоедит-а и погледни в ром опциите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nastezatelq 24 #8 Отговорено 24 Август, 2012 Всичко ти идва от чипа.Нормално(не пипано) ЕКУ прекъсвача на студена кола е 6500об/мин. на загряла 7200об/мин.Карай си така и раздавай цялата газ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Eternal 4 #9 Отговорено 24 Август, 2012 не е проблем така да върви ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nastezatelq 24 #10 Отговорено 24 Август, 2012 Няма проблем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове