mupk0 3 #1 Публикувано 13 Август, 2012 Въпроса ми е следният: Наскоро имах премеждия с един авер и неговата кола.Тя е Хонда 5та генерация уж 1.3 карбуратор,а я чух много добре,че има регулатор.Това базова екстра ли е или колата просто е 1.5- 90коня?Питам за да знам за мене си,защото ако е 1.5 ще го погавря(не разбирам нищо от хонди и заради това питам такъв глупав въпрос) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #2 Отговорено 14 Август, 2012 1,3 е карбуратор, 1,5 може да е моно а може и пълна да е. п.с.Какво е регулатор? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mupk0 3 #3 Отговорено 14 Август, 2012 Регулатор на оборотите...характерното тън тън тън тън тън :Д Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Вен_РВ1456ВС 157 #4 Отговорено 14 Август, 2012 (Редактирано) Да не става въпрос за смукача? И с какво ще го погавриш? Редактирано 14 Август, 2012 от Вен_РВ1456ВС Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
trifon.trifonov 61 #5 Отговорено 14 Август, 2012 (Редактирано) Колега, Нека първо разберем точно какъв е мотора Като отвориш капака, погледни какво пише на това местенце: http://asia.vtec.net...cs/engcode1.jpg (D13B2 или D15B2) Редактирано 14 Август, 2012 от trifon.trifonov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eddy 214 #6 Отговорено 14 Август, 2012 Според мен колегата говори за прекъсвач. И ако става дума за D13B2 карбуратор - не няма прекъсвач и може да се вкара в 9к оборота, друг е въпроса колко е полезно.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
trifon.trifonov 61 #7 Отговорено 14 Август, 2012 Тя може да се вкара и в повече от 9к... и държи докато не започне да се топи съединителят ... и такова нещо сме виждали Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове