Jump to content
gogo_crv

ДА СИ КУПЯ ЛИ ХОНДА CRV?

Recommended Posts

здравейте приятели,харесал съм си една хонда CRV, 2008г, 2.2 мотор, 143 коня, на 112000км пробег е. Цената е 22000 лева. Имал съм ено време хонда сивик, но от тогава минаха 10 години. Бях много доволен от нея. Сега въпроса ми е как се държи на пътя срв-то? Мотора създава ли проблеми, скъпа ли е поддръжката и такива разни неща. 143 коня не са ли малко за такава кола?Пишете мнения, че се чудя между срв-то или хюндай санта фе

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е трета генерация ЦРВ - много добър избор. Карал съм такава и се движи като лека кола. Мощността е 140 коня и е напълно достатъчна, ако не ходиш на рали ;). Възможни проблеми - съединител, маховик, изпускателен колектор и при пробег около 200000 ангренажна верига. Това накратко. Има доста писано във форума за коли с този двигател - първия дизел разработен от Хонда и се слага на Акорд, ЦРВ, Сивик.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мерси за инфото, не знаех даже, че е с агренажна верига, че то това си е супер. :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, купи си , имаме две такива и сме много доволни, но нашите са от магазина. Ако питаш мен търси кола от тук , има доста от първи собственик и лизингови .Скоро познат взе една на 70000км ама май 28к.лв беше цената. Върната от лизинг

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мерси Дамянски, тя тази, която съм я харесал е купувана в БГ и има един собственик, а 22000 е сумата останала да се изплати на лизинга, но аз ще я платя кеш. Километрите са реални 112000 и няма удари регистрирани при застрахователите.Утре ще ходя да я гледам, пожелавам си успех. Мерси на всички пичове от форума.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако всичко е наред си струва, даже е изгодно щом е с история.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, аз също сериозно обмислям покупката на Cr-v, но втора генерация. Колата е 2002 г. i-vtec мотор. Бихте ли ми дали малко повече информация или линк за този модел. Благодаря ви предварително.Ето и линк на колата, която съм харесал, може някой от вас да я е гледалhttp://nfs.mobile.bg...0235&f1=details

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...