Jump to content
Guest stan4o pojara

Kak E S Honda

Recommended Posts

Guest stan4o pojara

zdraveite vsi4ki do sega sam imal nissan mikra a v momenta imam primera no mnogo se zamisliam posledno vreme za sivik za predpo4itane s po silen motor daite mnenia kak e xondata ima li problemi s neia kakvi sa kakvo da gledam 6te sam blagodaren za pomo6ta :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

zdraveite vsi4ki do sega sam imal nissan mikra a v momenta imam primera no mnogo se zamisliam posledno vreme za sivik za predpo4itane s po silen motor daite mnenia kak e xondata ima li problemi s neia kakvi sa kakvo da gledam 6te sam blagodaren za pomo6ta :)

първо пиши на Кирилица :lol: и имаш фором пред теб , които е пален с информация за хондите :rolleyes: използваи търсачката за да четеш каквото те интересува :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

Колега,темата е дискутирана мнооого -мнооого пъти :rolleyes: .Виждам че си нов,първо добре дошъл ,второ помъчи се да пишеш на кирилица :) .Има много отговори на твоя въпрос ,просто трябва малко да се поровиш из старите теми :lol: ,ето една тема мненията за хонда тук са единодушни,така че взимай и няма да съжаляваш :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...