CLERO 8 #1 Публикувано 9 Август, 2012 (Редактирано) пичове здравейте я кажете какво налягане прави помпата на D15Z1 и какво налягане държи регулатора в рейката и вярно ли е,че ако махна вакума на бенз.регулатор ще дигна налягането с малко и колко долу горе ще е това малко и така ще вкарам повече гориво в цилиндрите съответно сориии за малко тъпия въпрос но ми е любопитно хем,че ми вкараха тая муха за повечето гориво (да обогатя сместа малко) щото сега идва малко бедна) Редактирано 9 Август, 2012 от CLERO Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CLERO 8 #2 Отговорено 10 Август, 2012 никой ли не е знае Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 49 #3 Отговорено 27 Август, 2012 Не се занимавай с глупости, D15Z1 работи с най-бедните смеси в историята на Хонда.С повече гориво нищо няма да постигнеш, освен да я позадавиш и да вдигнеш разхода.Има доста писано за икономките, потърси малко, има други неща които биха накарали колатата тги малко да тръгне в сравнение със сток варианта.Съвет от мен, карай си колата както е и не се занимавай, освен ако нямаш излишни пари, време и нерви. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalos 37 #4 Отговорено 27 Август, 2012 Налягането тр да видиш в менюъла, а ако разкачиш реглуатора, ще вдигнеш налягането само в ниските натоварвания. Нагоре мисля, че ще си остане такова каквото го прави помпата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове