Jump to content
CLERO

налягане/бензин

Recommended Posts

пичове здравейте я кажете какво налягане прави помпата на D15Z1 и какво налягане държи регулатора в рейката и вярно ли е,че ако махна вакума на бенз.регулатор ще дигна налягането с малко и колко долу горе ще е това малко и така ще вкарам повече гориво в цилиндрите съответно сориии за малко тъпия въпрос но ми е любопитно хем,че ми вкараха тая муха за повечето гориво (да обогатя сместа малко) щото сега идва малко бедна)

Редактирано от CLERO

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

никой ли не е знае

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не се занимавай с глупости, D15Z1 работи с най-бедните смеси в историята на Хонда.С повече гориво нищо няма да постигнеш, освен да я позадавиш и да вдигнеш разхода.Има доста писано за икономките, потърси малко, има други неща които биха накарали колатата тги малко да тръгне в сравнение със сток варианта.Съвет от мен, карай си колата както е и не се занимавай, освен ако нямаш излишни пари, време и нерви.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Налягането тр да видиш в менюъла, а ако разкачиш реглуатора, ще вдигнеш налягането само в ниските натоварвания. Нагоре мисля, че ще си остане такова каквото го прави помпата :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...