Jump to content
Guest Pancho

Какви амортисьори да взема?

Recommended Posts

Guest Pancho

Някой сменял ли е скоро амортисьори, ако може да дадете инфо на коя марка да се спра на добра цена и качество. Искам колата да е стабилна в завои и при висока скорост!Хондата е CRX -2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

Моя съвет е да си сложиш спортни,ще ти излязат с около 150-200лв по-скъпо но няма да съжаляваш,щот повечето други са ментаци :drunk: Аз си сложих Монро газови и не съм доволен,а цената с отстъпки ми излезе 500лв+монтажа,така че сам предцени :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

KONIаз от Bilstein съм много доволен, доста по-комфортно от конито возят а държат на пътяяпонските някои много ги харесват, ама аз не съм им фен - докато дойдат от япония, им е паднало японското и е останало само тайванскомонро никога не бих взел дори и за москвича!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

Здрасти.Аз съм с KONI Sport yellow - или жълто Кони както е по известно и съм мн доволен.Колата е много стабилна но на неравности си е ужас. Така че си прецени. На магистралата и при 180 си е като картинг дори и по Хемус дето има редовно неравности...но ако има нагъвания на пътя и вълни става гадно.Обаче странично няма почти никакъв наклон и разликата от оригиналните е огромна.мен ми излезнаха към 700лв...Успех

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gax

KONIаз от Bilstein съм много доволен, доста по-комфортно от конито возят а държат на пътямонро никога не бих взел дори и за москвича!

От къде да намеря Bilstein за моята англичанка?! Даже и Kayaba няма. Навсякъде ми предлагат само Монро :lol: Редактирано от gax

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Pancho

Кажете и какви пари струват вашите амортисьори. Колко пари са Bilstein?Днес ходих на тест за амортисьори и ми дадоха добри показания. Здрави са ,а колата ми люлее, много е нестабилна с по окачвисока скорост по неравности се усеща доста. Аването всичко е прегледано и е наред. Сменил съм носачи и шарнири. Дайте някакъв съвет. Да сменя пружините ли?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest japan

KONIаз от Bilstein съм много доволен, доста по-комфортно от конито возят а държат на пътямонро никога не бих взел дори и за москвича!

От къде да намеря Bilstein за моята англичанка?! Даже и Kayaba няма. Навсякъде ми предлагат само Монро :hondarulez:
И аз се интересувам от Bilstein :thumbs1: ако някой каже каде има за Английски Сивик ще има :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...