Jump to content
Guest Anatoli_Dutsov

ЦРХ ген1

Recommended Posts

Guest Anatoli_Dutsov

предлагат ми монро за 160 лева парчето ама тва е безумна цена според мен ... за първи път ми се налага да купувам но приятелите ми се ми казват кви са си зели за 100 лева ... даже един познат имам с меган уилиамс дето му струва 90 лева единия ... защо мойте да са 160 парчето ... кажете някаква добра марка ... и на какви пари са и от къде да си взема ... казаха ми също да не слагам газови че много друсало а и били само за писта ... дайте някво мнение преди да ида в магазин и секи да ми вика 'оригинални японски много са добри'

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CHIPSI

Нй-добре си намери ТОКИКО - маслени а пък за отзад газови.И за моя ТЕЛЕВИЗОР монро-то беше 160 лв. на парче , прдполагам същия амортисьор , и аз им казах , че са луди.Отиди в магазинчето срещу СОФИАЛЕНД в един от блоковете беше някаде и ако няма ТОКИКО можеш да си поръчаш по номер , моя беше А 2071 и А 2072 но нещо не можаха да ми ги доставят.Предагат и други Японски марки ако ги няма на склад - поръчаш.Цената им е около 100 лв.Както и в други магазини , разбира се.Не се плаши ,амортисьори има , само трябва да пообиколиш магазинчетата. :drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest OXYGEN

Аз на моя Токико сложих точно каквито Chipsi каза. Взех ги за към 100лв парчето от един магазин на Козлодуй ама като не помня номера....Беше от Мария Луиза надясно по Козлодуй и вдясно някъде...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Anatoli_Dutsov

а тва каяава? KYB се пише? че и някви такива ми вадиха за много добри японски ... наи мраза да влезна в магазина и да ме почнат с 'Много са добри японски са не са тайвански' ... звучи се едно иска да ми породаде некой боклук и се мъчи да ми го набута ... и аз бегам :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CHIPSI

а тва каяава? KYB се пише? че и някви такива ми вадиха за много добри японски ... наи мраза да влезна в магазина и да ме почнат с 'Много са добри японски са не са тайвански' ... звучи се едно иска да ми породаде некой боклук и се мъчи да ми го набута ... и аз бегам ;)

И те са за предпочитане пред монрото ама скачат над 100 лв. май :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest alpinab

Здравейте. понеже зачетох поста за амотисьорите и ми стана доста инатересно за тези ТОКИКО.поразгледах постове и в други форуми за японки и като гледам общо зето ги хвалят доста.та питането ми е следното: каде им е представителството на тези амортисьори ? и имам ли избор какви да си закупя от там, за мойта 6-ца. имам предвид че хората главно си купуват маслени . не сам много сигурен че мойто коле оригинално е с маслени? (едно време жигата ми беше с ткива)приемерно мога ли да си закупя газови по твърди от там или някакви газомаслени ? нйкои да има телефон на тази фирма? мерси предварително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...