Jump to content
Guest emo d15b2

тъй и тъй ше свалям глава....

Recommended Posts

Guest emo d15b2

мисълта ми е че като сваля главата дали да не се хванемалко ама колко???? :lol: и дали ще има резултат и какъв :lol: също съм чувал за полиране на всмукателен колектор ама скаква паста и киче. Някои ако е правил нещо подобно моля да сподели :drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

не помня да си споменавал кой ти е двигателя така че не мога да ти препоръчам с колко да я пилиш. Принципно 0.5 - 1мм можеш да свалиш спокойно ако си първия който я прави тази операция. Все пак ти препоръчва м 0.5мм. Не очаквай чудеса, тъй като степента на сгъстяване няма да се промени кой-знае колко.Полирането е много спорен въпрос за есмукателната част. Аз лично не съм му фен, но пък от друга страна има пъти повече хора които обичат да полират. Личен съвет: не се занимавай с това засега.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Аз ти препоръчвам 0.7 мм да свалиш, толкова съм махнал аз от главата, но това ако си с D15B2 и за пръв път се пипа тази глава. След това трябва някой да ти чипоса ECU-то, за да си сигурен, че всичко е Ок. А този мотор по подразбиране е с моно-инжекцията и става дълга и широка......послушай 1net по-добре :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

колектора (и не само, отвсякъде където минават газове) трябва да е грапаво. въздуха не обича гладки повърхности, лепне по тях като дъвка и се засуква, вихри гадни се появяват в уж идеална тръбаако искаш по-добре да диша главата, трябва да се портне, не да се полира, да се увеличат каналитено там лесно можеш да прекалиш, така че или я дай на някой, който много добре знае какво прави, или по-добре не рискувайможеш да вземеш половин мм от главата без да рискуваш много, но трябва да внимаваш с бензините, с аванса особено лятото да не се 'разчука'

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest emo d15b2

мерси много виждам че сте доста напред с материала препоръчайте ми гарнитура за главата метална или клингеритена или там както се води . междо другото двигателя ми е D15B2 ако хвана главата 0.5 резултата значи ще е минимален .Предполагам че до края на седмицата трябва да смъкна главата пък тогава каквто сабя покаже :rolleyes::):lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Сложи си метална гарнитура от D16Z6, около 80 лв. е. Ако свалиш 0.5 мм и си останеш с моно-инжекциона няма да има кой знае какъв резултат, но няма и да навреди :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest emo d15b2

каква ще е разликата ако сложа за моя мотор метална или от D16Z6 :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found