Guest hEka #1 Публикувано 22 Октомври, 2006 Honda Civic 1.4 16V 4250 ЛВ.Данни:Дата на производство - септември 1994 г.Тип двигател - БензиновМощност (к.с.) - 75 к.с.Скоростна кутия - РъчнаКатегория - ХечбекПробег - 117000 кмЦвят - ЧеренОсобености:2(3) ВратиЕл. ОгледалаЕл. СтъклаЗастраховкаМеталикНов вносСерво управлениеСтерео уредбаЦентр. заключванеШибедахДопълнителна информация:колата е с регистрация Спрях се на тази обява в mobile.bg понеже не зная какво трябва да гледам и да попитам реших да попитам по-вещите по въпроса има ли нещо специфично, което трябва да се проучи по колата преди да се взема освен обикновените неща... благодаря предварително на тези , които ще ми отделят време да ми обяснят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #2 Отговорено 22 Октомври, 2006 Едно "здравейте....." може да раз4упи леда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest hEka #3 Отговорено 22 Октомври, 2006 Съжелявам в цалата суматоха с това как да се изразя за да ме разберете ... съвсем забравих здравейте на всички фенове на най- яката марка ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #4 Отговорено 22 Октомври, 2006 добре дошъл сред нас. а до колкото въпроса ти,виж номера на двигателя защото ме съмнява че колата е 1.3л а до колкото другите работи ...кола като кола.успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01 #5 Отговорено 22 Октомври, 2006 За двигателя спор няма д13б2 1334куб.см просто търговците го пишат 1.4 ама не е верно а и предполагам че за тия пари е на инвалид иначе ще е много изгодно стига да не е счупено нещо по нея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01 #6 Отговорено 22 Октомври, 2006 (Редактирано) http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=2527-там има инфо за моделите двигатели не видях да има д13б2 LSi както пише на задницата на колата в обявата и не е с ел огледала предполагам че и моята е от този "коректен " продавач познат ми се вижда пейзажа около колата БЕЗ Омбре или подобни специялисти не ти препоръчвам да ходиш за Хонда от Монтана, Враца или Горубляне Редактирано 22 Октомври, 2006 от krasimir_01 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #7 Отговорено 22 Октомври, 2006 аз лично подходих така : дледах сивици , гледах и установих че за парите за които ще си взема един сивик 1.3 , ще взема кончерто д16 , което ще духа студено и ще има доста други глезотии ,които такъв сивик няма да има ... просто е доста по-евтино , но ако имаш 7-8К вземай сивик и не му мислиабе това е въпрос на личен избор ... може и аз да не съм ти разбрал въпроса Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest hEka #8 Отговорено 22 Октомври, 2006 (Редактирано) Значи принципно търся сивик 95г. до 1,5 двигател и мощност 75 коня ако така е по-лесно да ме насочвате ... просто наистина всичко ми е доста ново и сега тепърва започвам да се уча и проучвам кое, каде ,кво всяка информация, която би ми помогнала в избора ми ще ми е от полза между другото за LSi в таблицата с двигателите пише Д15б2 , но конете са 90 и явно тука става разминаването с обявата дали е д13б2 или е тази... Редактирано 22 Октомври, 2006 от hEka Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Policman #9 Отговорено 22 Октомври, 2006 100% е Д13Б2-ка,но тук си има спецове по тези ЕГ3-ки ,тоест колегата Roadracer нека се изкаже Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest RoadRaceR #10 Отговорено 22 Октомври, 2006 Един линк към обявата ше бъде добро начало ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest hEka #11 Отговорено 22 Октомври, 2006 (Редактирано) ето я колата а линк не мога да дам щото си пише i.mobile.bg горе в лентата характеристиките съм ги копнал оттамЦЪКЦЪКЦЪКЦЪКоще едно питане каква е долу горе стойността на една такава хонда 1,5 75 коня 95г и към 4500 ще ми стигнат ли ако ми я докарат отвън говоря за познат човек Редактирано 22 Октомври, 2006 от hEka Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Policman #12 Отговорено 22 Октомври, 2006 Пич,ето виж как изглежда Д15Б2 двигател,за съжаление нямам снимка на Д13Б2-ка двигател Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest RoadRaceR #13 Отговорено 22 Октомври, 2006 (Редактирано) Под 1200 евро няма читава ЕГ3-ка ! 4500 лева за инавалидна идват малко в повече според мен ! Макс 4000 ...а ако е твой човек може и на 3500 да ти стъпи ! Тва е моето мнение ! Ако колата е 95 тряя да има ел.пакет/шибидах/серво/оборотомер/...демек повече екстри за модела ! Макар че се срещат редки изключения ! А така изглежда EG3 под капака : Редактирано 22 Октомври, 2006 от RoadRaceR Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #14 Отговорено 22 Октомври, 2006 Аз когато търсех стигнах до мнение ,че не е добре да се доверяваш на такива , които пишат 1.4 за този модел 92-95 .... ДОСТА често тази некоректност носи със себи си още един куп дреболии които в последствие разбираш ,че не са това което пише в обявата :drunk:1.3 имай предвид че е карбуратор и е доста трудно на този двигател да се сложи инжекцион. Докато 1.5 вече си е моно инжекция , която при желание не малко колеги са превърнали в пълна .... и нещата стават доста приятни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest RoadRaceR #15 Отговорено 22 Октомври, 2006 1.3 имай предвид че е карбуратор...Че кво му е лошото на карба ?! Карал ли си 4г с дуал-карб и същата с инжекцийка да усетиш кое се сяпа повече ?! Аз лично предпочитам карба пред моноинжекцията ...в случай че човек няма мераци да бара нищо по мотора ! И все пак това си е лично мое мнение ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01 #16 Отговорено 23 Октомври, 2006 двигателя на вид е същия ама най-малкото си има номер а тая кола според мен е с правена задница мой съвет е да си потърсиш друга кола и гледай да не е от този продавач Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest AMD #17 Отговорено 24 Октомври, 2006 1.3 имай предвид че е карбуратор...Че кво му е лошото на карба ?! Карал ли си 4г с дуал-карб и същата с инжекцийка да усетиш кое се сяпа повече ?! Аз лично предпочитам карба пред моноинжекцията ...в случай че човек няма мераци да бара нищо по мотора ! И все пак това си е лично мое мнение ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #18 Отговорено 24 Октомври, 2006 двигателя на вид е същия ама най-малкото си има номер а тая кола според мен е с правена задница мой съвет е да си потърсиш друга кола и гледай да не е от този продавачОт тази снимка ли разбра 4е е правена или си ходил да я гледа6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове