Jump to content
Guest emo d15b2

Скъсана свещ!

Recommended Posts

Guest emo d15b2

Скъсах свещ :lol: , докато я свалях, резбрата остана в главата , а останаото остана с ключа. Моля помагайте ;) . Предварително благодаря

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ivaivalito

има 2 вариянта които знам аз.Първият и не толкова добрият е да се свали главата .А вторият е да отидеш при някой добър заварчик да напълни с заварка до горе свещта .Като внимава да не закачи стените на дупката.Отгоре заварява гайка и Развиваш.Има и още един вариянт да вземеш едни дълги клещи и да се пробваш да развиеш.Това е от мен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest emo d15b2

вариантите със заврчик и клещи отпдат , свеща е на дълбоко а за първия :lol: не ми са е ама маи такаще е най-добре ако има някви парчета да се извадят . Ако свалям главата ще ми трябва нова гарнитура страх ме е да не се навра на някво "менте" не че ще се намери оргинална ама ..... някой ако знае от къде в Пловдив нека да каже

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

вариантите със заврчик и клещи отпдат , свеща е на дълбоко а за първия :lol: не ми са е ама маи такаще е най-добре ако има някви парчета да се извадят . Ако свалям главата ще ми трябва нова гарнитура страх ме е да не се навра на някво "менте" не че ще се намери оргинална ама ..... някой ако знае от къде в Пловдив нека да каже

Самурая ;) преди Папараци !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ivaivalito

Пич лично съмприсъствал как на Мерцедес знаеш на колко по неудобно място от Хондта са свещите му ,как заварчик я изката.Маха на човката на ЦОто отпред тая джаджа и пълни дупката като внимава да не закачи някъде после заварява гайка върти и е ОК.Нищо не ти пречи да опиташ или поне да питаш някой дали ще се наеме да ти вземе най много 20 лева.А за смяна на глава и гарнитура:lol:))) най малко 200.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest emo d15b2

със заварка отпада варианта свеща е на 10 15 см. на доло дори и да се махне човката на СО няма как да пъхнеш натова разтояние СО и някав болт такамоли да виждаш кво заваряш пък и всички пръски от СО отиват при буталто и пак се отива вариант сваляне на глава

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest emo d15b2

със заварка отпада варианта свеща е на 10 15 см. на доло дори и да се махне човката на СО няма как да пъхнеш натова разтояние СО и някав болт такамоли да виждаш кво заваряш пък и всички пръски от СО отиват при буталто и пак се отива вариант сваляне на глава

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Zenko

Сваляй главата да нямаш после ядове от попаднали пар4ета в цилиндара-Гарнитурата е около 40лв на ( Payen)-както каза колегата от Самурая до папараци или от магазина на п-щ Шихбазян( Тойота)-там също са оригинални 4астите и малко по евтени.А един такъв ремонт не е 200лв. както казват.В сервизите в Пловдив взимат от 60-100лв.в зависимост от престижа на сервиза.Това не е 4ак такава сложна операция за 4овек с леки познания към тези двигатели.,но не се доверяваи на приятел които не е барал Хонда.А някой съгражданин съфорумец може да се навие да ти я оправи на половин цена.Успех :drunk:

Редактирано от Zenko

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...