Jump to content
Guest Antony

От това ще ви заболи сърцето

Recommended Posts

Guest Antony

Направо ми се доплака като го гледах. Моята е същата и все едно нея гледах. Не е за фенове със слаби нерви и сърца:

Редактирано от Antony

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Еееее, тва клипче ще стане като рекламата на ХОНДА :) Пускано е пич, няколко пъти ;) И не ми разби сърцето а ми вдъхна вяра ;)

Редактирано от johnyboy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

Мамка им френски педалчета. Това е отвратително. Доколкото разбирам накрая казват, че след два опита и повече от час тормоз са я "спипали" :);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest didone

да верно е пускано доста,но няма значение ;) а що мислите не са се пробвали с някоя френска ****я ;):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony

Съжалявам тогава, но наистина от доста време следя форума и не го бях виждал никаде. Този клип доказва всъщност колко добри са Honda и колко далече да всички останали .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Б��но п�е

Педеруги комплексирани.По-тъпо от това насила да скапеш нещо хубаво едва ли може да се измисли.Що ли не си вземат една бака вазелин и да се върнат към обичайните си забавления... :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Абе дайте да съберем парички и да земем някой голф и някоя френска чикийка и да пробваме същия опит ;) ма ще сипваме някви други лайна вътре , ще пикаме вместо вода , ще налеем някъв спирт вместо бензин :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Aaaaa Тино, това него мислиш сериозно нали :lol: Знаеш ли как смърди тва ;) Иначе за идеята влизам с 50 кинта веднага ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

Абе дайте да съберем парички и да земем някой голф и някоя френска чикийка и да пробваме същия опит ;) ма ще сипваме някви други лайна вътре , ще пикаме вместо вода , ще налеем някъв спирт вместо бензин :drunk:

пари за 30 сек. кеф ???? не е ли лудост :lol::lol::lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Абе дайте да съберем парички и да земем някой голф и някоя френска чикийка и да пробваме същия опит ;) ма ще сипваме някви други лайна вътре , ще пикаме вместо вода , ще налеем някъв спирт вместо бензин :drunk:

Бе аз си мисля че и без да му доливаме лайна вътре пак ще здаде багажа ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

Бе аз си мисля че и без да му доливаме лайна вътре пак ще здаде багажа ;)
ако сипем вода в голф, няма да имаме време да снимаме филмче ;););) ще имаме време само за една снимка преди да изпуши ;););););)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

пари за 30 сек. кеф ???? не е ли лудост

Нормалните хора не членуват във фен клубове :drunk: Аз не мразя немските каски, даже има 1-2 моторетки дето ме кефат :lol: Сигурен съм обаче че няма да издържи и половината от тоя тормоз и с удоволствие ще спонсорирам доказването :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Vinny

Абе дайте да съберем парички и да земем някой голф и някоя френска чикийка и да пробваме същия опит ;) ма ще сипваме някви други лайна вътре , ще пикаме вместо вода , ще налеем някъв спирт вместо бензин :D

пари за 30 сек. кеф ???? не е ли лудост ;):):)
Бе аз си мисля че и без да му доливаме лайна вътре пак ще здаде багажа :D
ако сипем вода в голф, няма да имаме време да снимаме филмче :D;):) ще имаме време само за една снимка преди да изпуши :D:lol::lol::lol::lol:
Аз това го предложих още предния път като се пусна клипа :P:P:P Ако има луди, които искат да го направят влизам и аз в играта :rolleyes::):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest GHOST

и аз се притеснявах 4е карах един път леко прегрял ;):lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest west bam

е.....ти и тъпите копелета такава гавра с тая кола не съм предполагал че някой ще направи :lol: но поне показва колко са здрави японските коли нека ги е яд ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...