Jump to content
Guest honda civik

реглаж на фарове 6ген

Recommended Posts

Guest honda civik

колеги някои да знае къде в софия мога да регулирам фаровете на 6 ген може от 2 места но на 2пъти не успявам мнооо са ниско нищо не виждам имало е удар отпред дали от това не е проблема едното моторче май не работи благодаря :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната_

ако опреш до моторче - продавам 2 броя :) пиши на лични или на 0887334908

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Jonini

колеги някои да знае къде в софия мога да регулирам фаровете на 6 ген може от 2 места но на 2пъти не успявам мнооо са ниско нищо не виждам имало е удар отпред дали от това не е проблема едното моторче май не работи благодаря :)

Преди 'Радиал' под моста 'Чавдар' има хале за годишни прегледи. Та там имат един уред, с който да настройват фаровете. Аз там ги регулирах и съм доволен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iSpider

А моторчето движи ли нагоре надолу?Питам защото и аз в началото виждах буквално на 10 метра пред мен. После се оказа че не са ми били закачени рефлекторите за моторчетата, оттогава няма проблем с далечината, като се изключи слабото светене, ама това си е повсеместно за нашата марка доколкото съм чувал :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

А моторчето движи ли нагоре надолу?Питам защото и аз в началото виждах буквално на 10 метра пред мен. После се оказа че не са ми били закачени рефлекторите за моторчетата, оттогава няма проблем с далечината, като се изключи слабото светене, ама това си е повсеместно за нашата марка доколкото съм чувал :drunk:

ааааа, аз не мога да се оплача от светлини

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ognian m

в Друмник на България правят реглаж, ама 10 кинта струва - по-добре сам

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki

в Друмник на България правят реглаж, ама 10 кинта струва - по-добре сам

По-добре сам, ама друг път! Току що регулирах фаровете на един приятел, ама сто часа се дзверихме. Нивото го докарахме лесно, ама наляво надясно 100 пъти. Затова аз лично съм на мнение в сервиза за 5 минутки и палиш, и местиш, и забравяш.Късмет!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest west bam

Защо бе колега 180 е екстра за твоята машина :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found