Guest Hondman #1 Публикувано 20 Октомври, 2006 Zdr. pi4ove. Vuprosut mi e sledniq:Kakto znaem ot dogodina pada DDS pri vnosut na koli ot ES.Navil sum se mnogo da si vkaram edno Prelud4e, no ne sum siguren dali DDS za koli koito ne sa zglabqni v evropa nqma da produlji da se na4islqva, ako nqkoi znae ne6to po vuprosa neka go spodeli 6te sum mu mnogo blagodaren.Ako moje vse pak informaciqta da e sigurna.Blagodarq predvaritelno. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest V-tec #2 Отговорено 20 Октомври, 2006 Добре дошъл Използваи търсачката има няколко теми повдигани по този въпрос Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Antony #3 Отговорено 20 Октомври, 2006 Добре дошъл и от мен. Пиши на български че си избодох очите докато го прочета. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Hondman #4 Отговорено 21 Октомври, 2006 Добре заварили Извинявам се за кирилицата. Попрочетох, както ми казахте и ми стана ясно че нещата са по-сложни от колкото си мислех.Просто явно не резполагам с достатъчно парици.Порових малко из форума и реших да взема CRX просто защото е по-евтин, а аз разполагам с около 5000лв.Надявам се да мога да си купя добър CRX с тези пари, а и колата все пак е като че наи-добрата алтернатива на прелюда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest D16A8 #5 Отговорено 23 Октомври, 2006 Да, най-добрата алтернатива е, но после, един ден, неминуемо ще си вземеш и Plrelude! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest M_TYPE #6 Отговорено 23 Октомври, 2006 Добре дошъл колега доколкото аз разбрах, ДДС ще има, но някакво минимално, само разликата от съответната страна от кадето вземаш колата и БГ /в БГ 20% в Германия 16%/ значи разлика 4% която се плаща, вече ти си изчислявай колко е сумата Пък и помисли малко, граници няма, ДДС-то е платено от немеца, значи 2-и път ДДС не се плаща.Това е аз как го разбрах, но как ще е в действителност не съм сигурен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ludemir #7 Отговорено 23 Октомври, 2006 Да, най-добрата алтернатива е, но после, един ден, неминуемо ще си вземеш и Plrelude! ТАКА Е СПОР НЯМА, И МОМЧЕТО ЩЕ ТЪРСИ С 4 ЗАВИВАЩИ КОЛЕЛА И ВИТЕК ДВИГАТЕЛ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Hondman #8 Отговорено 24 Октомври, 2006 Благодаря много M_TYPE, дано си разбрал правилно, защото ако е само 4% ще буде много добре .А относно това че ще турся с 4 завиващи колела и витек то е ясно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest M_TYPE #9 Отговорено 24 Октомври, 2006 Колега, имаше и още нещо мноо важно май, сега се сетих, треа да купуваш колата от немец, ще рече частно лице, или другия вариант е, от автокъща която е регната по ДДС там в немско, то май пишело по табели на рекламите на самите автокъщи кои са регнати кои не! Аре успех и дано е така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Hondman #10 Отговорено 25 Октомври, 2006 10х за информацията .Позавъртени са малко нещата, но важното е да се спести някои лев все пак ,а и колата си е супер тя не просто върви тя- Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове