Jump to content
Guest RENZO

Сложен въпрос за предното стъкло....

Recommended Posts

Guest RENZO

Проблема е следният:Намазах си предното стъкло с една гадост на MOTIP за "по добро почистване и неработещи чистачки" (защо ли го направих като си ми работеха....) и сега проблема е че това няма махане....Пускам чистачките и започват да мажат... Купих си вече трети нов комплект... (с което инвестицията ми в "ЧИСТАЧКИ" надхвърли 80 лв.Въпросът е КАК ПО ДЯВОЛИТЕ ДА Я ОТСТРАНЯ ТАЗИ ГАДОСТ !!!Пробвал съм с - препарат за двигатели (pH14), безконтактно (pH13), корселин....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest maskata

Проблема е следният:Намазах си предното стъкло с една гадост на MOTIP за "по добро почистване и неработещи чистачки" (защо ли го направих като си ми работеха....) и сега проблема е че това няма махане....Пускам чистачките и започват да мажат... Купих си вече трети нов комплект... (с което инвестицията ми в "ЧИСТАЧКИ" надхвърли 80 лв.Въпросът е КАК ПО ДЯВОЛИТЕ ДА Я ОТСТРАНЯ ТАЗИ ГАДОСТ !!!Пробвал съм с - препарат за двигатели (pH14), безконтактно (pH13), корселин....

пробваи с обезмаслител (meglio)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

пробвай с добрата стара домашна ракия на дядо без оцветители ... по-добър обезмаслител надали ще намериш , ако не е това пробвай с малко кореселин или АМБ ( двете реагират с различни биохимии) , но първо винаги в ъгъла на стъклото ,да не се окаже ,че ще усереш нещата повече , ако пак не става пробвай с киселина или основа( нещо леко , за готвене :) ) и ако не става с нито едно от тия , сменяй стъклото !

Редактирано от lookcho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest denis

Пробвай с оцет, спирт или някакъв разредител

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития