Jump to content
Guest IVOHONDA

4.07.2004 Drag Racing В ДОБРИЧ

Recommended Posts

Guest IVOHONDA

На 4-и ЮЛИ ще се проведе второто легално състезание,и тук се отваря тъпата тема за VTEC хондите и то от хора които карат ХОНДА;))) СРАМОТА :):D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Еее...Нека да позная. Опелджии нали?Дай да праиме колите 2 литрови и тва е...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DIM

Да питам тея дето са от варна заедно ли ще ходят.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

Да питам тея дето са от варна заедно ли ще ходят.

ами предния път бяхме заедно, сигурно и тоя път :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

организацията според мен беше добра имам само една две забележки. Най-досадното беше така наречения водещ, дето малко не различаваше колите, и другото беше че имаше малко дългички паузи между различните класове. Иначе този път имаше повече коли, имаше мотори и картове, а да и "демонстрационно" шофиране което приличаше по-скоро на шофьорски курсове. Иначе пак имаше значително представяна на хонда сред участниците и публиката. Поздравления за ivohonda първо място в клас до 1600сс, първо място в клас в клас до 1800сс и учстие в клас до 2000сс :) Този път имаше участие и на 2 субарута и един русенски форд ескорт косуърт, абе с две думи заслужаваше си.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

организацията според мен беше добра имам само една две забележки. Най-досадното беше така наречения водещ, дето малко не различаваше колите, и другото беше че имаше малко дългички паузи между различните класове. Иначе този път имаше повече коли, имаше мотори и картове, а да и "демонстрационно" шофиране което приличаше по-скоро на шофьорски курсове. Иначе пак имаше значително представяна на хонда сред участниците и публиката. Поздравления за ivohonda първо място в клас до 1600сс, първо място в клас в клас до 1800сс и учстие в клас до 2000сс :) Този път имаше участие и на 2 субарута и един русенски форд ескорт косуърт, абе с две думи заслужаваше си.

Снимки ако някой може да качи от въпросното събитие ще е екстра ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...