Guest frisko #1 Публикувано 6 Ноември, 2003 molia ako niakoi zaseche po sofia svetlo siv accord s registracionen nomer С 3485 МР da mi se obadi na telefon 9743390; 088 7107996 ili automania@dilovski.com Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest w1zz4rd #2 Отговорено 6 Ноември, 2003 accorda koq generaciq e .. i da go spreme li ? ili samo da ti se obadime ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest frisko #3 Отговорено 6 Ноември, 2003 ne go spiraite-samo mi kajete kade e az shte se opraviam natamaccorda e 88 godina ne znam kva generacia e.ako niakoi mi obiasni kak shte mu kacha i snimkata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest FROSTY #4 Отговорено 6 Ноември, 2003 КВО Е НАПРАВИЛ СОБСТВЕНИКА? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest frisko #5 Отговорено 6 Ноември, 2003 sobstvenika sum az Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest frisko #6 Отговорено 6 Ноември, 2003 malko utochnenie za kolegite- kolata ne e otkradnata problema e drug Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BUGATTI #7 Отговорено 7 Ноември, 2003 kolata ne e otkradnata problema e drug Da ne si q dal na nqkoi s palnomo6tno i sega da ti se krie ! No kakto i da e ,ako q vidq 6te ti signaliziram ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest frisko #8 Отговорено 7 Ноември, 2003 ako triabva da sum chesten dadoh ia na izplashtane i ne si plashtat vnoskite Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest jamie #9 Отговорено 7 Ноември, 2003 ako triabva da sum chesten dadoh ia na izplashtane i ne si plashtat vnoskite Пич, да не си с 1.6 и 2.0 Акордите ? И какво - укриват ти се купувачите ??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BUGATTI #10 Отговорено 8 Ноември, 2003 dadoh ia na izplashtane i ne si plashtat vnoskite Daaa takova ne6to si pomislih ! Sega ,ne si napravil dobre ,no nqma da vzemem sega da se pou4avame ,sled svur6en fakt ! Aaaa ,dokumentalno kak ste oformili sdelkata ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest frisko #11 Отговорено 11 Ноември, 2003 dokumentalno dogovora im izteche predi sedmica taka che sum v pulnoto si pravo da si ia vzema Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BUGATTI #12 Отговорено 11 Ноември, 2003 Ami zna4i vsi4ko e v tvoi race ! Ottuk natatak ti si re6ava6 kak da postapva6 . Uspehi . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest M_TYPE #13 Отговорено 11 Ноември, 2003 ami puskai ia za kradena i da ia zadurjat i tolkoz 4ista rabota pa kato ia hvanat 6te se razbirate tam Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове