Jump to content
Guest prelude

Хонда-Глобална куриерска мрежа:)

Recommended Posts

Guest prelude

Хора,замисляли ли сте се как без да искаме сме си сглобили една национална мрежа с диспечарски пункт този форум.аз като се замисля имам познати,телефоните им и дори координатите на някои от тях в градовете в които живеят и съм сигурен че и вие имате такива,та си мислех защо да не отделим част от форума за нещо полезно от сорта на: на някого му трябва нещо да бъде купено или взето от някъде и доставено до него.какъв е проблема ако тук има теми които се занимават именно с такива неща? например аз утре тръгвам за Пловдив и гледам че някой от там има нещо тук на което трябва да му измисли транспорт.ми какъв е проблема ако не е нещо извънгабаритно или ако имам място в колата да го мушна и спестявам време и мъки на някой,който след това би могъл да помогне на мен или някой друг?дали ще се дава по някой лев или ще е смао на добра воля може лесно да се реши от хората тук или да се уговори преди поемането на такъв ангажимент към нечии багаж.вие какво мислите по това мое предложение?Айде че имам поръчки:)))Майтапя се разбира се,но съм сигурен че някой от вас има в момента

Редактирано от prelude

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

това нещо вече го практикуваме доста хора , които се познаваме :) нали за това сме другарчета да си помагаме кой с каквото може :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Да отварям ли нов подфорум за целта? :) Да не се изроди само в "искам да пренеса три бройлера и едно прасе от Монтана до Шумен". :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

незнам дали има смисъл от цял форум....че го правим, правим го, оглеждаме коли, носим по нещо на някого..... на мен май ми е все едно, така или иначе мисля че се оправяме с телефоните, пък така и така това се случва между познати. Незнам по-новите членове дали ще имат вяра на хора които не познават, или дали някой от старите ще вярва на някой, когото не е виждал....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony

Незнам по-новите членове дали ще имат вяра на хора които не познават, или дали някой от старите ще вярва на някой, когото не е виждал....

Аз съм съгласен. Виждал съм само някои от вас, но се надявам за в бъдеще да се запознаем. Например на мен ми се налага да си взема танпони за колата. Мога да си ги поръчам и с наложен платеж но за какво трябва да давам парите на пощите а да не ги дам на някой съфорумец. Темата мойе и да се окаже добра но ми се струва че ще се разрастне бизнеса с яйца от село, чушки и домати. Редактирано от Antony

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

ами то бизнеса си е бизнес ,ама какво пречи да се пробваме с един подфорум ? просто ще се пускат обяви от сорта на: " утре пътувам за варна от софия, ще мина през драгоман за по-пряко " и който - каквото ... аз лично си имам доверие :) ,пък и вие старите , не вярвам винаги да знаете кой ,къде ,кога ходи !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest prelude

Haha,mi az oswen da ia otkria temata s parwia oficialen marshrut:utre,na 21.10.2006 tragwam ot sofia kam plowdiw kam 8 sutrinta.kolata shte e chujda mai,no ako niakoi ima neshto za natam da se obajda.sajaliawam za latinicata,ama tuk niamam kirilica.sled utre moje da mi iztriete mnenieto-to i bez towa shte e bez znachenie po-natam:)radwam se che wi e haresala ideiata i predlojenieto mi be po-skoro kato usawarshenstwane na dosegashnata sistema mejdu poznatite koiato si ia znaem kak stawa:)

Редактирано от prelude

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Б��но п�е

Идеята е готина,но едва ли ще се включат много хора :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

нека витор направи едно подфорумче пък ще видим какво ще стане :)така само да гадаем ама дали тва дали онова .. идеята е ток

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

На Еконт идеята няма да им хареса :) Иначе на мен ми допада, така може и да се поупознаем повече ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest prelude

Аз още вчера се сетих за още нещо по темата ама нямах кирилица и реших да не преебвам темата.както и да е,какво мислите ако въведем някакъв вид рейтинг за потребители които вече са имали вземане-даване с тези доставки официално?дали рейтинг ще имат само превозвачите или и хората които поръчват-ще се мисли,но идеята е да не го караме на чисто доверие защото рано или късно някой ще се опари.все пак сме в България:lol:според мен е добре рейтинг да се води за всички участници в задачата,не само за транспортьора защото може да има случай на заявка и връзване на тенекия после.както и да е,това са подробности.може би е време да се пусне анкета или направо да се отвори подфорум за това предложение-както преценят модераторите.а това с рейтинга.......абе може и най-елементарна статистика да е.по-умните да предлагат.Очаквам мненията ви по въпроса.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gothic_fan

Аз лично съм ЗА, не познавам много колеги хондаджии, но тези които знам са точни и винаги готови да помогнат. Мисля че идеята е супер. :balloon:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ludemir

Хора,замисляли ли сте се как без да искаме сме си сглобили една национална мрежа с диспечарски пункт този форум.аз като се замисля имам познати,телефоните им и дори координатите на някои от тях в градовете в които живеят и съм сигурен че и вие имате такива,та си мислех защо да не отделим част от форума за нещо полезно от сорта на: на някого му трябва нещо да бъде купено или взето от някъде и доставено до него.какъв е проблема ако тук има теми които се занимават именно с такива неща? например аз утре тръгвам за Пловдив и гледам че някой от там има нещо тук на което трябва да му измисли транспорт.ми какъв е проблема ако не е нещо извънгабаритно или ако имам място в колата да го мушна и спестявам време и мъки на някой,който след това би могъл да помогне на мен или някой друг?дали ще се дава по някой лев или ще е смао на добра воля може лесно да се реши от хората тук или да се уговори преди поемането на такъв ангажимент към нечии багаж.вие какво мислите по това мое предложение?Айде че имам поръчки:)))Майтапя се разбира се,но съм сигурен че някой от вас има в момента

;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Има възможност за рейтинг на потребителите във форума, който да се дава за всеки от останалите, но по други форуми из нета тая система с времето яко се е опорочавала, с караници и какви ли не глупости заради това кой как и какво рейтва. Така че малко съм песимистично настроен по въпроса.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

може в такъв случай всеки като пуска обява тя да върви със някво гласуване тип препоръчвам-непрепоръчвам и така да се оценяват хората

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

Амммм само да вметна една молба :DНякой случайно да има път към Габрово или Севлиево и обратно към София скоро?Благодаря предварително.Надявам се идеята да заработи коректно и с пълна сила :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

Навит съм и аз. Аз един път в месеца поне ходя до Козлодуй, през Ботевград, Враца и т.н., така, че ако има нещо като подфорумче за това би било полезно. Бих писал и в "общи". Иво и Дилян ме познават, така че... :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

Навит съм и аз. Аз един път в месеца поне ходя до Козлодуй, през Ботевград, Враца и т.н., така, че ако има нещо като подфорумче за това би било полезно. Бих писал и в "общи". Иво и Дилян ме познават, така че... :tooth:

добре но за целта трябва да си попълните профила от каде сте.иначе не се знае кой от каде и на каде тръгва :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

Хора,замисляли ли сте се как без да искаме сме си сглобили една национална мрежа с диспечарски пункт този форум.аз като се замисля имам познати,телефоните им и дори координатите на някои от тях в градовете в които живеят и съм сигурен че и вие имате такива,та си мислех защо да не отделим част от форума за нещо полезно от сорта на: на някого му трябва нещо да бъде купено или взето от някъде и доставено до него.............

На мен по ми харесва заглавието Глобална мрежа,

примерно колега ще пътува до Америка изпраща ме го с долари а на връщане

носи покупки разбирасе ще има и TAX комисиони за стимул :tooth:

Аз лично другата седмица ще пътувам до Плевен и обратно, ако някой иска нещо на ЛС

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest miHo

Колегииии помагайте .....има ли някой които да пътува до ПЛОВДИВ ИЛИ ПАЗАРДЖИК няма значение и двете са екстра в петък следобед или вечерта....събота също става....просто в софия ще пристигне нещо което ще ми тряябва в събота да си сглобя матора ако има някой път да свирка .....ШЕ ИМА ГОЛЯМА ПОЧЕПКА....Мерси Предварително!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony

Няма да повярвате как намерих темата с търсачката. Пробвах какво ли не. Накря се сетих, че някой беше използвал думата прасе, и стана. :ph34r: Както и да е. Във вторник 01.05.07. пътувам за Пловдив. Ако някой иска да му свърша някъква работа да свирка.

Редактирано от Antony

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз бих могъл да помогна с някакъв софтуер в който всеки да си въвежда какво от къде до къде иска да му пренесат или нещо от сорта, ако имате идеи мога да помогна с реализирането

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми аз патувам много,почти всяка седмица,освен преди всяко трагване да обявявам предварително на каде трагвам и кога

Редактирано от plamoni

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MAD DOG

Колегата Plamoni,ако имаш идване към Стара Загора,метни едно ЛС. :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Moonchild
Отговорено (Редактирано)

Kултова идея.На 23ти Май ще пътувам от София към Сливен, в края на почивните дни се връщам. Ще имам малко местенце :)Victor, адаш, поне pin-ни темата като важна, мисля, че ще е полезно.

За всеки случай телефон 0887331469 ( денонощно )За региона от профила ми ( я за помощ , я за гости )

Редактирано от Moonchild

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...