Go4y 9 #1 Публикувано 23 Юли, 2012 здравейте. колата е 6г хечбек, искам да смъкна кората отзад, на която стои регистрацията (която поради неизвестни причини излиза от завода черна и именно това е причината - да е в цвета на колата). след като развих горе трите болчета, които всъщност се наложи да изкъртя с клещи кората изобщо не помръдва. въпросът ми е къде другаде се държи? мерси предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Go4y 9 #2 Отговорено 23 Юли, 2012 надявам се ме разбрахте - не става въпрос за подложката на номераа преди малко като погледнах и м исе стори че има болтове които я държат за пластмасата от вътрешната страна на багажника и които се намират под регистрацията т.е. трябва първо да се махне регистрационния номер или греша ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #3 Отговорено 23 Юли, 2012 Там няма ли един нит от КАТ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Go4y 9 #4 Отговорено 24 Юли, 2012 да, тя се оказа, макра че ми се струва че има и друго, но ще видим мерси за отговора все пак, видяло се е че друг няма да помогне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове