Jump to content
Guest pugsy

размер на сегменти на црх

Recommended Posts

Guest pugsy

тук има един црх D16Z5 който трябва да му се сменят сегментите,искам първо да си купя сегменти и тогава да се отваря и ме интересува какъв размер са

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest maskata

тук има един црх D16Z5 който трябва да му се сменят сегментите,искам първо да си купя сегменти и тогава да се отваря и ме интересува какъв размер са

Кой ремонт са буталата?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

първо се отваря и след това се пазарува - иначе излиза по-скъпо :) от опит :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest pugsy

ми не е ремонтирана досега

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

вслушай се ;) няма да сбъркаш

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest pugsy

вслушай се ;) няма да сбъркаш
така трябва да остана без кола а не искамимам и една друга молба ако някой е купувал такива сегменти на марката AE или Payen ако може да ми каже номера

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest no1else

ти може да не искаш ма да ти се наложи...чуй какво ти казват хората и недей да бързаш освен ако нямаш излишни пари...и аз отворих моята уж само за сегменти ама...не знаеш какво те чака под капака...така че по-полека :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest pugsy

не искам съвети,а евентуално отговорако изкочи още нещо след като се отвори и то ще се прави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

не искам съвети,а евентуално отговорако изкочи още нещо след като се отвори и то ще се прави

ok :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Проблемът е друг бе човек..... гледаш в Аутодата или нещо подобно, намираш номера на сегменти, купуваш ги и се оказва че твойте са други.... После почваш да питаш защо е така и се оказва че далеч не си първия. От това се опитваме да те предпазим.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest pugsy

ми затова питам тук а не гледам аутодатапросто ако някой е сменял и си пази кутииката да ми каже номера ако е възможно

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Пич или не си наясно или не можеш да разбереш какво се опитват да ти обяснят колегите :) Мисълта им е,че ако преди това е отваряна колата може да е минала на ремонт размер което означава,че стандартен сигмент няма да ти свърши работа.За това е по-добре да отвориш мотора и тогава да си търсиш сегменти,но ако толкова много настояваш ето ти оригинални номера:"13011-PM6-004"-Стандартни"13021-PM6-004"-Ремонтни на 0.25"13031-PM6-004"-Ремонтни на 0.5Моят съвет е да търсиш или RIKEN или TP.Дано съм ти помогнал ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest pugsy

Пич или не си наясно или не можеш да разбереш какво се опитват да ти обяснят колегите :) Мисълта им е,че ако преди това е отваряна колата може да е минала на ремонт размер което означава,че стандартен сигмент няма да ти свърши работа.За това е по-добре да отвориш мотора и тогава да си търсиш сегменти,но ако толкова много настояваш ето ти оригинални номера:"13011-PM6-004"-Стандартни"13021-PM6-004"-Ремонтни на 0.25"13031-PM6-004"-Ремонтни на 0.5Моят съвет е да търсиш или RIKEN или TP.Дано съм ти помогнал ;)

разбирам ги пичовете но сега ми е момента да ми донесат сегменти безпари,не се знае кога ще го отворя за да разбера какви са,а като му дойде времето ще си покаже за какъв ремонт е и дали има такъвда те питам различните марки сегменти с различни номера ли са

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Естествено,че различните марки са с различни номера,аз съм ти дал оригиналните номера.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...