Jump to content
Guest kamenski

задържат ми спирачките

Recommended Posts

Guest kamenski

значи проблема е следния и от пред и от зад болтовете на джантата направо ми парят при положение че не сам ги натоварвал само няколко км сам карал и даже нямам и инерция като сам на прав участак като пусна по инерция и почва да спада скороста някои ако може да помогне ще сам много благодарен става вапрос за сивик 5-та генерация

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest AMD

Колега, сигурно спирачният апарат задържа/буталото не се прибира/.Свали спирачният апарат и извади буталото.Изчисти хубаво спирачния апарат отвътре.Виж дали има ръжда по буталото и ако има го изтъркай с водна шкурка.Смени и гуменното пръстенче, което е вътре в апарата и гумичката / продават се по магазините 10 лв /. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest M_TYPE

Да колега комплекта за освежаване е към 20-25 кинта по добре деистваи че да не стане лошо за дисковете :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kamenski

ами то маи вече им стана нещо на дисковете :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Viktor-1.6LSi

Смени и гуменното пръстенче, което е вътре в апарата и гумичката / продават се по магазините 10 лв /. :D

Здравейте, да се включа и аз във форума (досега само четох).Имам следният проблем - текат ми 2-та спирачни апарата на предните спирачки. Надявам се да са само гумичките за смяна, но тук в Бургас нещо ми ги предлагат за около 40-50 лв комплекта за 2-те предни колела. Та ако някой знае къде в Бургас могат да се намерят за цитираната по-горе цена от 10 лв (или около нея) ще бъда много благодарен. Колата е Civic 1.6 LSi, 1995 год, 5 врати (англичанка).Предварително благодаря !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01

значи проблема е следния и от пред и от зад болтовете на джантата направо ми парят при положение че не сам ги натоварвал само няколко км сам карал и даже нямам и инерция като сам на прав участак като пусна по инерция и почва да спада скороста някои ако може да помогне ще сам много благодарен става вапрос за сивик 5-та генерация

А педалчето как е връща ли се в изходна позиция и ка се връща скоро да си сменявал спирачна течност в порядъка 2-3 месеца

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kamenski

А педалчето как е връща ли се в изходна позиция и ка се връща скоро да си сменявал спирачна течност в порядъка 2-3 месеца
ами да педала си се враща нормално а течноста я доливах не сам я сменял цалта

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

На мен първо ми задържаше, почистих буталото,което беше ръждясало с водна шкурка и след няколко месеца протече... От София съм. Отидох при Настеви- тукашни потопствени майстори. Те ме накараха да си купя бутало от ford- за форд има само бутала. Има и за хонда сигурно, но в Бултракои там е около 70 кинта за задните спирачки. Както и да е. Фордовското беше малко по-дълго, но те са си го престъргали, напаснали и сега вс. е ок. Мисълта ми е, че вместо да плащаш на някого, можеш и сам да си го направиш. На задните колела аз си ги направих самичък

Редактирано от D16A8

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

А Настеви да имат решение за ръчната спирачка? Че е кофти без ръчна, червяка ли се износва не знам, но не мога и 2ра употреба задни дискови апарати да си намеря :rolleyes:Кажи какво им прави на задните апарати на рекса - моя много слабо спира отзад каквото и да го правя, нови накладки му сложих (дисковете са ОК), сменяхме гумички на буталцата, и все е така зле

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...