Jump to content
Guest TRERAME

Какви части намерих +цени

Recommended Posts

Guest TRERAME

Части за CIVIC V ген. d15b2 хеч.ангренажен ремък GATES -35 лвролка TOYO-casio -60лвили NSk -60лвсмяна и на двете -60лвзаден лагер с главина SKF -179.20лвнамерих и по-евтини но предпочетох този.optimal -120лвгрубо менте -90лвпредни накладки locheed \delphi\-48лвсмяна -12лвпредни накладки кашияма -60лв -тези взехсмяна -12лвзадни накладки locheed \delphi-35лвсмяна -15лвзадни накладки кашияма -55лвсмяна -15лвзадни барабани NK -64лв бройзадни барабани BREMBO -85лв бройгоривен филтъл TONGDA -22лвсвещи шампион - 4бр х 5,20крушка за стоп 1лв osramТа това е общо взето дано съм ви бил полезен!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest RoadRaceR

свещи шампион - 4бр х 5,20

...Ако си ги взел ...можеш спокойно да ги 'фърлиш в гюма ! :) Редактирано от RoadRaceR

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

В смисъл!!!

само името им е шампионско

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest M_TYPE

Да колега Локчо е прав само името е такова 5.20 на брой е за рециклето кадърни свещи минимум 12 кинта и това е за мин. аве от 50 кинта нагоре ти треа :);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest RoadRaceR

TRERAME...грях е да мъчиш моторчето с Шампион/колкото и да са читави/ ! Слагай NGK или DENSO ! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest prelude

Ne prosto cenata e problema,a markata:)nemski neshta ne slagai po kolata si otkam zapalwane.nito sweshti,nito kabeli.sorry za latinicata-nemam kirilica tuk

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната_

глупости!!! 50.000км минах с NGK по 5.50 бройката, с витеци съм се дърпал и не съм станал за резил, 7/100 градски разход ми прави без да я глезя, накрая преди месец ги смених не че се е наложило, ами ме фана срам да ги търкалям още :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TRERAME

Ми то с такива си дойде от Австрия,та решех пак да са тези.А за другите чарколяци някакви коментари.

Редактирано от TRERAME

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest WOLFERINE

TRERAME, интересуват ме задните барабани брембо.къде си ги намерил тези 4асти?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TRERAME

TRERAME, интересуват ме задните барабани брембо.къде си ги намерил тези 4асти?

http://catalog.honda-auto-parts-wholesale....;imageField.y=8От тук са те! А иначе дригите неща са от едно скатано магазинче! което видях случайно преди години и се сетих до проверя. Редактирано от TRERAME

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...