Jump to content
Kobayashi

CRX VT НА ЧАСТИ!

Recommended Posts

Продавам си рекса на части поради проблеми с документи и данъци! Колата е цяла всичко е налично и е в движение!

Продадени са:

Седалките

Джантите

Ел. стъклата са запазени

Фаровете

Предния капак

Предната броня с липа

Ето и малко цени на останалите неща:

Суапа- има опция с стокови колектори и без интейк! Всичко друго налично: инсталация, ЕКУ, Скоростна кутия, смукател, полуоски с карета и всичко необходимо за 1700 ЛЕВА

(По мотора са сменени свещи, кабели, ремък, ролка, водна помпа Това не е прах в очите всичко може да се провери и си личи че са чисто нови изброените неща)

Табло (километраж) VT - 200 лева

Спойлер VT - 200 лева

Целия заден стоп VT - 150 лева

Предни шенкели с дискове 262мм, апарати и накладки FERODO в добро състояние - 200 лева

Задните дискове с апаратите, накладки FERODO в добро състояние и всичко друго нужно - 150 лева

Преден стрът бар Cusco - 120 лева

Воден радиатор VT - 100 лева

Ел. Огледалата с копчетата и всичко нужно - 120 лева

Интейк с KN филтър (за пране) - 90 лева

Стабилизиращи щанги предна и задна - 60 лева на бройка

Задна броня VT - 70 лева

Спирачна помпа с голямото серво 15/16 VT - 100 лева

Ел. люк с копчето и всичко нужно - 120 лева

Понижаващи пружини Eibach - 150 лева

Спортен колектор (колектора не е китайски имало е табелка с щампичка на него която е паднала не знам марка) - 200 лева

Калници - 50 лева на бройка

Има и други неща просто в момента не се сещам за тях! За по-сериозни колеги цените на някой неща подлежат на коментар 

Телефони за връзка:

Globul: 0897905593

Mtel: 0882315648 

Снимки:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Телефони за връзка:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Продадени са:

Километража

Джантите

Ел. Стъклата

Фаровете

Предния капак

Предната броня с липа

Стръта CUSCO

Спортния волан

Предни Шенкели обурудвани (дискове и апарати)

Задна чистачка

Калници

Седалки

Eibach пружините

Стабилизиращи щанги

Крайно гърне

Спортните колани

Останали са:

Пълен Swap B16 (+ всичко нужно) - 1500 лева (ВЕЧЕ ИМА ВАРИЯНТ И С ХИДРАВЛИЧНА КУТИЯ така че, суапа става за CRX, 4-та, 5-та ,6-та, Del Sol и т.н.) Има сменени кабели, свещи, ремък, ролка, филтри и т.н.! Идваш, палиш мотора, гледаш, плащаш взимаш има хора които могат да го монтират в Добрич! Има опция суап, + генерация + колектор + интейк за 1700лв!

Спойлер VT - 150 лева

Целия заден стоп VT - 150 лева

Задните дискове с апаратите, накладки FERODO в добро състояние и всичко друго нужно - 150 лева

Воден радиатор VT - 100 лева

Задна броня VT - 70 лева

Спирачна помпа с голямото серво 15/16 VT - 80 лева

Ел. люк с копчето и всичко нужно - 100 лева

Спортен колектор (колектора не е китайски имало е табелка с щампичка на него която е паднала не знам марка) - 150 лева

Генерация на 60мм - 70лв

Интейк с KN филтър - 70лв

ВЕЧЕ НЕ ЗАПАЗВАМ НИЩО НА НИКОЙ!

Поради възникналите проблеми с един колега да уточня:

Нещата се пращат по ЕКОНТ с опция отвори и виж, ако случайно съм забравил да сложа опцията карате служителя на ЕКОНТ да ми се обади за да позволя прегледа, след като сте прегледали пратката и прецените че това не е което искате можете да не я заплащате и да кажете да я върнат обратно! Ако прецените че сте получили това което трябва и заплатите пратката връщане назад няма освен ако няма предварителна оговорка между мен и купувача!

По колата седят всякакви пласмаси по интериора, стъклата и други дреболий там цените са по договаряне!

Телефони за връзка:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Останали са:Спойлер VT - 150 леваЦелия заден стоп VT - 150 леваВоден радиатор с перка VT - 100 леваЗадна броня VT перфектна - 70 леваРезервоар - 50 леваПомпа - 50 леваВсички стъкла са налични без това на лявата вратаДвете врати необурудвани по 60 лева!Разни пластмаси по интериораКормилен прътЗадната врата с стъклотои други дреболии по договаряне!Телефони за връзка:Globul: 0897905593Mtel: 0882315648 П.С.: Ако може някои модератор да разчисти темата ще съм му благодарен!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Останали са:Спойлер VT - 150 леваЦелия заден стоп VT - 150 леваЗадна броня VT перфектна - 70 леваРезервоар - 50 леваПомпа - 50 леваВсички стъкла са налични без това на лявата вратаДвете врати необурудвани по 60 лева!Разни пластмаси по интериораКормилен прътЗадната врата с стъклотои други дреболии по договаряне!Телефони за връзка:Globul: 0897905593Mtel: 0882315648 П.С.: Ако може някои модератор да разчисти темата ще съм му благодарен!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Останали са:Спойлер VT - 150 леваЦелия заден стоп VT - 150 леваЗадна броня VT перфектна - 70 леваРезервоар - 50 леваПомпа - 50 леваОстана само стъклото на пасажерската врата!Двете врати необурудвани по 50 лева!Разни пластмаси по интериораКормилен прътЗадната врата с стъклотои други дреболии по договаряне!Телефони за връзка:Globul: 0897905593Mtel: 0882315648 П.С.: Ако може някои модератор да разчисти темата ще съм му благодарен!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Останали са:Спойлер VT - 150 леваЦелия заден стоп VT - 150 леваЗадна броня VT перфектна - 70 леваРезервоар - 50 леваПомпа - 50 леваОстана само стъклото на пасажерската врата!Двете врати необурудвани по 50 лева!Разни пластмаси по интериораКормилен прътЗадната врата с стъклотои други дреболии по договаряне!Телефони за връзка:Globul: 0897905593Mtel: 0882315648 П.С.: Ако може някои модератор да разчисти темата ще съм му благодарен!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...