Jump to content
Guest TRERAME

Предлагат ми ремък Sun

Recommended Posts

Guest TRERAME

Някакви наблюдения.Японски били.Или да си настоявам за GatesРолка koyo или NSKИ накладките ще са кашияма :)

Редактирано от TRERAME

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NCN

Някакви наблюдения.Японски били.Или да си настоявам за GatesРолка koyo или NSKИ накладките ще са кашияма :)

Т'ва в Кей Джи Авто ли ти го оферираха? ;) ако имаш намерение и за напред да си караш Хондето : хората ти казаха, че Gates - Power Grip за него можеш да бъдеш сигурен в произхода и качеството ;) А за ролката и Koyo и NSK са японски фирми стъпили много сериозно на световния пазар за лагери. Редактирано от NCN

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TRERAME

вече купих всичко!!!благодаря за саветите ще почерпя :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

хората ти казаха, че Gates - Power Grip за него можеш да бъдеш сигурен в произхода и качеството :)

Аз пък като балък ще си карам със SUN :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NCN

хората ти казаха, че Gates - Power Grip за него можеш да бъдеш сигурен в произхода и качеството ;)

Не става въпрос, че Sun са за балъци, а че Gates е изпитана марка. Знам че първите са японски, но за съжаление не са познати до такава степен на нашия пазар. :) Редактирано от NCN

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

хората ти казаха, че Gates - Power Grip за него можеш да бъдеш сигурен в произхода и качеството :)

Хайде раздуй де, искаме и ние да сме балъци ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Кво да раздуя Емо......Доверявам се на Японски марки Сън,Митсобоши,Цуруми и са за предпочитане пред Гейтс поне за мен.Ценат им обаче е малко дебела.Да не говоря,че Гейтса който масово се предлага в България е Полски.Получава се нещо като при NGK свещите,уж пак е NGK-a ама френско и няма нищо общо с Японското.Ти поне знаеш за какво иде реч :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TRERAME

Кво да раздуя Емо......Доверявам се на Японски марки Сън,Митсобоши,Цуруми и са за предпочитане пред Гейтс поне за мен.Ценат им обаче е малко дебела.Да не говоря,че Гейтса който масово се предлага в България е Полски.Получава се нещо като при NGK свещите,уж пак е NGK-a ама френско и няма нищо общо с Японското.Ти поне знаеш за какво иде реч :)

sun и Гейтс са на една и съща цена .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

sun и Гейтс са на една и съща цена .
Ами тогава ти си реши ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ashes

Абе, то и аз съм със Sun от около 7000 километра.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest edikoisi

малко се меся но колко струва СУН за б16 че аз сам с някъв даико или нещо такова и искам да го махна пак и няква ролка ако имате цена

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...