Guest techobg #41 Отговорено 30 Октомври, 2006 междувременно, някой ще пробва ли тази вечер или утре през деня да се закачи към 172.18.101.250 port 63392 pass: honda И аз се мъ4а да вляза но не ме пуска!Защо? Между другото на Live for Speed 2 ли цъкате............ lfs S2 0.5U всичко ли си написал както трябва ? То4но тази е!Online mode select:S2 Window while connecting:yes Join game on:Local network Host IP:172.18.101.250 Host port:63392 Host password:honda GO И не ще.......... Lookcho, помагай бате.............. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #42 Отговорено 30 Октомври, 2006 междувременно, някой ще пробва ли тази вечер или утре през деня да се закачи към 172.18.101.250 port 63392 pass: honda И аз се мъ4а да вляза но не ме пуска!Защо? Между другото на Live for Speed 2 ли цъкате............ lfs S2 0.5U всичко ли си написал както трябва ? То4но тази е!Online mode select:S2 Window while connecting:yes Join game on:Local network Host IP:172.18.101.250 Host port:63392 Host password:honda GO И не ще.......... Lookcho, помагай бате.............. никаква идея нямам ... може нещо с мрежите да е ... ако не виждаш това ИП Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #43 Отговорено 31 Октомври, 2006 нещо май няма да го бъде... с лукчо се засякохме, ама той е в мрежата на моя доставчик иначе това АйПи ако не се лъжа е рутируемо, но и сега от работата нещо не мога да се закача... тъпа работа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #44 Отговорено 31 Октомври, 2006 да кофти само двамата ще си играем явно или просто ще пробваме да закачим сървъра някъде другаде ... айде мой ред е да пробвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest stan4o #45 Отговорено 31 Октомври, 2006 Ама не ме слушате като ви говоря опитайте с програмката към която съм дал линк малко по-нагоре. Казва се himachi. И на мен в началото ми изглеждаше невъзможно това да работи, но практиката показва друго. оказа се че за програма около 1МБ върши чудесна работа /то това са най готините програмки;)/. Та какво трябва да се направи: 1. Инсталираш програмата тя ще те пита за юзер нейм избираш си някво име;2. Пита те дали ще се присъединиш към съществуваща мрежа или ще създадеш нова такава;3. След като сте създали собственна мрежа и всички желаещи са влезли /трябва да светят зелено/ пускате играта и правите игра както все едно че сте в локална мрежа.предполагам че няма нужда да казвам че трябва да кажете на Файър Уолла да пуска този порт и апликация.ето и обяснение как работи самата програмка. връзвате се към DHCP което след като ви раздаде ИП-та си е свършило работата и това е, вече сте в една виртуална мрежа ако си много любопитен може да напишеш ipcpnfig /all и ще видиш че имаш още един интерфейс със много странно ИП. ограничението за макс юзери в една мрежа е 12 ама създаването на нова мрежа става за секунди.има един недостатък обаче ако си преинсталираш уидноуса след това не можеш пак да влезеш в дадена мрежа със същия ник понеже вече има такъв там а то ги свързва със определено ИП. така че ако искаш всичко да е ОК преди да преинсталираш Уин-а изтрий се от мрежатапреди да ме анатемосате и да кажете че само правя реклама на тази програма искам да кажа че направо се родихме наща агитка откакто я открихме преди все по клубове и.т.н. че за Ейч Оф Импаяърс 2 нема онлайн сървари за БродУар същои още ведъж да предопредя не е тествано със игри симулатори не знам как ще е със лаг-а Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #46 Отговорено 1 Ноември, 2006 да бе и на мен ми ги разправяха тия и съм сигурен че ще стане, ма не е това номера. Първо не искам да съм в локална мрежа с никой друг освен компютрите в истинската ми локална мрежа, и второ ще си пуснем сървър по истинския начин. С това химачи, всеки който иска да се закачи ще трябва първо да се закача към мрежата и тем подобни... а и това ограничение от 12 юзъра не ми харесва щото някой трябва да се грижи да маха юзърите които са се включили веднъж и не играят вече. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #47 Отговорено 1 Ноември, 2006 какво стана няма ли състезатели много съм бърз внимавайте ... 1нет от първата ни гонка съм свалил средно 8 секунди на обиколка и колкото повече се бавиш толкова повече свалям Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest techobg #48 Отговорено 1 Ноември, 2006 Хора дайте да пробваме с това hamachi,щото май скоро няма да има сървър............Ако някой реши да се включи с hamachi-to,нека влезе в networkname: hondagame,networkpassword:honda Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dragorip #49 Отговорено 5 Декември, 2006 какво стана с мрежата на лфс никой ли не му се занимава да я направи та да се позабавляваме заедно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #50 Отговорено 5 Декември, 2006 ами аз си карам от време на време , но няма желаещи много Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #51 Отговорено 6 Декември, 2006 а пък мен ще ме бият ако и в къщи пак с коли се занимавам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #52 Отговорено 6 Декември, 2006 кофти ... бори се и отстоявай правата си ! жена ти на колко години е ? ако е съизмерима с моята да ги пращаме на разходка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest cls #53 Отговорено 6 Декември, 2006 Пичове незнам за дрифт-а ама и аз имам една жена за разходка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #54 Отговорено 6 Декември, 2006 да им направим клуб "на жените неможещи да откъснат съпрузите си от колата и компютъра "П.П. е сега ме прибиха край Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PoweRG #55 Отговорено 7 Декември, 2006 а пък мен ще ме бият ако и в къщи пак с коли се занимавам А мене ме изгониха заради Хонда от къщи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Krelion #56 Отговорено 8 Декември, 2006 Някой знае ли от къде мойе да се намери пълната версия на LFS? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #57 Отговорено 8 Декември, 2006 Някой знае ли от къде мойе да се намери пълната версия на LFS?последната я има на сайта им , но се отключва срещу 35лири май (може и 25 да са били) ...за стара има линк към дата ,но е доста по-дървена ... играта е много интернет зависима и не я кракват много често ... просто караш демо или купуваш цяла Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Krelion #58 Отговорено 9 Декември, 2006 (Редактирано) Ето линк за пълната версия на LFS S2!!!! tukИграта работи без проблеми! ENJOYИма си крак на които се пише произволни име и парола и играта си тръгва пълната версия! Редактирано 9 Декември, 2006 от Krelion Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lud fen #59 Отговорено 26 Декември, 2006 от седмица вече нонстоп джъткам ама е доста трудна и е мн яка жалко че не може да се карат всички коли в нета и нема много писти enjoyаз си влизам със същия ник Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #60 Отговорено 28 Юни, 2007 няма да казвам какво е ,че не е законно , но се отнася до последната версия на LFS http://www.gamergrad.ru/gamesoft/index.php?filt2=18ежте на воля ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilias 210 #61 Отговорено 15 Юли, 2007 (Редактирано) Има ли желаещи да направим някоя вечер състезание на лфс?Drift, race, каквото и да е? Редактирано 15 Юли, 2007 от ilias Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilias 210 #62 Отговорено 15 Юли, 2007 (Редактирано) с какви коли и на какъв сървър ? аз съм за иначе , но диска ми замина и нямам сетъп за никоя кола ...Аз съм с кракната версия и не мога да се включвам с нея към сървъри, мога само демо. Иначе с един приятел си правехме на локална мрежа игри, аз съм в Германия той в България. Това беше на старата версия V, снощи се мъчихме да го направим с новата x10, но нещо не стана. Мяй новата има някакви ограничения в ip-та. Ако знаеш начин как да направим мрежа и да играем с всички коли и писти ще е супер. А иначе може и на демото да се пуснем, там съм с XRT (всеоще разработвам сетъп-а), ще изберем някой от съществуващите сървъри. Редактирано 15 Юли, 2007 от ilias Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #63 Отговорено 15 Юли, 2007 отиде ми вечерта утре ще да е ,ако не си зает ... локална само през хамачи ще да е иначе не се сещам ,но дали ще я подкараме не знам ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ilias #64 Отговорено 16 Юли, 2007 (Редактирано) Дано успеем, но тази вечер няма да мога, понеже утре трябва да ставам доста рано за работа, а и в петък имам изпит и ми е доста напрегнато тая седмица, работа, учене . Ако искаш да се разберем нещо за събота или неделя? Тогава съм свободен. Редактирано 16 Юли, 2007 от ilias Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове