Jump to content
Guest dragorip

забавление

Recommended Posts

Guest lud fen

никаква игра няма на линка :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Има но трябва да си регистриран за да я видиш :) аз я отварям :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dragorip

така е регистрирай се теглиш инсталваш и се кефиш :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iceman

То хубаво, ама неможе се регистрираш, без да си поканен ... :) АКо някой се смили все пак да прати една покана на iceman1234@abv.bg ;):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest atanasbe

То хубаво, ама неможе се регистрираш, без да си поканен ... :) АКо някой се смили все пак да прати една покана на iceman1234@abv.bg ;);)

аре и аз да се включа atanasbe@abv.bgако можеи мен да ме паканите :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dragorip

забравих който я сложи да пише че да пробваме мрежичкамного съм се наточил да дрифтиме ;););):););)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dragorip

няма ли мераклии за мрежа бе :hondarulez::thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Не знам коя е тази, но аз съм мераклия за мрежа на LFS че вече и воланче си имам :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

Не знам коя е тази, но аз съм мераклия за мрежа на LFS че вече и воланче си имам :hondarulez:

айде да те пробвам тия дни като ми минат изпитите :thumbs1: и аз съм фен , но имам само демото , но пък ако е за гонката мога да изкам от един приятел , неговия лиценз на пълната версия :thumbs1: ... какво караш ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

е и аз съм с демо.... карам оная малката с предното :hondarulez: че за задно не съм дорасъл още :thumbs1: айде събота/неделя може да врътнем по кръгче... даже ще пробвам да пусна хост че да ни е спокойно

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest didone

да знаете че на LFS на тая манекат с предно много добре опъвам ръчна :hondarulez: та и аз съм навит за мрежа :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dragorip

КОЯ Е ТАЗИ ИГРА ДАЙТЕ ЛИНК ДА Я ИЗТЕГЛЯ ЧЕ ДА СЕ ВКЛЮЧА И АЗ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest techobg

На някой да му се играе онлайн на sprint cars..........

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

да знаете че на LFS на тая манекат с предно много добре опъвам ръчна ;) та и аз съм навит за мрежа ;)

вътре си :yawn: само , стискайте палци да не ме скъсат в петък ,че жената ще ми потроши ръцете и даже на срещата няма да дойда :yawn: ако направя 5 години 3-ти курс , ще ме е*ът , ама отзад

КОЯ Е ТАЗИ ИГРА ДАЙТЕ ЛИНК ДА Я ИЗТЕГЛЯ ЧЕ ДА СЕ ВКЛЮЧА И АЗ

търси е мистър гоогле "live for speed" демото е безплатно и напълно функционално , но има само 3 коли и една писта ... , но пък мрежата му работи

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Не знам коя е тази, но аз съм мераклия за мрежа на LFS че вече и воланче си имам :yawn:

той landshark от BMW клуба много ме юркаше да я пробваме, ама все нямах времеи аз имам волан (ама без серво) може да се включа

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

снощи се борих да пусна хост на който да играем :P май ще го бъде :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dragorip

хора защо не сте казали че има такава велика игра бе това е най добрия симулатор който съм играл само да и хвана цаката как се кара и се включвам в мрежата а и дайте да се разберем в колко часа да се играе мрежа според мен докато има сървайвър и биг брадър е най подходящото време за мрежи и ако няко обясни как да се вклюяа в мрежата също нямя да му се расърдя :P:P:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

на мултиплейър отиваш :Pмежду другото, пускам сървър, ма още не мога да зацепя как този сървър да се появява в списъка на играта.... мога АйПи адрес и порт да ви дам, ма хайде утре че да си поиграя още малко тази вечер.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

на мултиплейър отиваш :Pмежду другото, пускам сървър, ма още не мога да зацепя как този сървър да се появява в списъка на играта.... мога АйПи адрес и порт да ви дам, ма хайде утре че да си поиграя още малко тази вечер.

айде и аз съм на пистата :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dragorip

че аз нея имам ако играете друга версия я дайте че да се включа и аз

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

че аз нея имам ако играете друга версия я дайте че да се включа и аз

за същата става дума :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest didone

колеги в датата я има LFS и към нея има unlock за пълната версия със всички коли :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

колеги в датата я има LFS и към нея има unlock за пълната версия със всички коли :hondarulez:

официално мисля че админа трябва да се изкаже против пиратството ,което е неморален начин на мислене ... неофициално - прати линк на лично ,че така във темата не е морално :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dragorip

ХОРА КАЖЕТЕ КАКВО ТРЯБВА да стане на 10та тренировка ставам първи и пак не ме пуска на пред да вървя :drool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

ХОРА КАЖЕТЕ КАКВО ТРЯБВА да стане на 10та тренировка ставам първи и пак не ме пуска на пред да вървя :drool:

не трябва да блъскаш никого и не е нужно да си първи

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dragorip

какво стана с мрежата ще я бъде ли или не :balloon:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

какво стана с мрежата ще я бъде ли или не :drunk:

ще я бъде само инет да пусне сервера :balloon: ... но аз може да не се включа докато не си взема изпита

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

"Едно НЕТ" съм бреееесори момчета ма вчера се забавлявах на един полигон и сменях спирачна течност.ще го пусна.. само да се позавъртя в къщи малко, че вчера ме беше обзела болестта на мухите по страничните джамове :balloon:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest stan4o

здравейте и от мен геймари:drunk: аз тия игри не ги кльопам много ама ако искате почти всяка вечер с познати играем Ейч ъф импаяърс 2 и СтарКрафт. та ако има желаещи да пратят едно ЛС. ще получат инструкции:balloon:А относно сървара проблема е решим много лесно Химачи с тази програмка се връзваме няма лаг и е ОК дрифт игрички не сме пробвали но със стратегиите няма никакъв проблем.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dragorip

АЗ ВЕЧЕ СЕ ГОНЯ С НЯКАКВИ ПИЧОВЕ от различни страни и има постоянно свободен сървар така че всеки да си влиза с ника от форума за да се познаваме и да дрифтим :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

"Едно НЕТ" съм бреееесори момчета ма вчера се забавлявах на един полигон и сменях спирачна течност.ще го пусна.. само да се позавъртя в къщи малко, че вчера ме беше обзела болестта на мухите по страничните джамове ;)

извинявам се , вече ще е 1НЕТ ... просто реших че е на чатерски :huh:

АЗ ВЕЧЕ СЕ ГОНЯ С НЯКАКВИ ПИЧОВЕ от различни страни и има постоянно свободен сървар така че всеки да си влиза с ника от форума за да се познаваме и да дрифтим :)

ами то и ние се гоним ,ама идеята е да си пуснем сервер и да няма голям пинг и да си е само за нас :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

снощи установих къде ми е проблема.... пускам сървъра на локално АйПи и затова не се появява в главния списък :) нищо че от рутъра съм добавил редирект правилата :D та за момента май ще се срещаме на свободните сървъри.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

снощи установих къде ми е проблема.... пускам сървъра на локално АйПи и затова не се появява в главния списък :) нищо че от рутъра съм добавил редирект правилата :D та за момента май ще се срещаме на свободните сървъри.

аз ще се пробвам довечера да пусна сервер , вече съм по-спокоен че си взех единия изпит и ще имам време

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

междувременно, някой ще пробва ли тази вечер или утре през деня да се закачи към

172.18.101.250 port 63392

pass: honda

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

междувременно, някой ще пробва ли тази вечер или утре през деня да се закачи към

я влез и виж дали има един паркирал напреки на финала :D ако има значи на локална игра става

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest techobg

И аз се мъ4а да вляза но не ме пуска!Защо?

Между другото на Live for Speed 2 ли цъкате............

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

И аз се мъ4а да вляза но не ме пуска!Защо?

Между другото на Live for Speed 2 ли цъкате............

lfs S2 0.5U

всичко ли си написал както трябва ?

Редактирано от lookcho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...