Guest dragorip #1 Публикувано 19 Октомври, 2006 който обича да дрифти да я тегли тази игрица аз много и се кефяhttp://www.arenabg.com/details.php?id=56305 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lud fen #2 Отговорено 19 Октомври, 2006 никаква игра няма на линка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest V-tec #3 Отговорено 19 Октомври, 2006 Има но трябва да си регистриран за да я видиш аз я отварям Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dragorip #4 Отговорено 20 Октомври, 2006 така е регистрирай се теглиш инсталваш и се кефиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Iceman #5 Отговорено 20 Октомври, 2006 То хубаво, ама неможе се регистрираш, без да си поканен ... АКо някой се смили все пак да прати една покана на iceman1234@abv.bg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest atanasbe #6 Отговорено 20 Октомври, 2006 То хубаво, ама неможе се регистрираш, без да си поканен ... АКо някой се смили все пак да прати една покана на iceman1234@abv.bg аре и аз да се включа atanasbe@abv.bgако можеи мен да ме паканите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dragorip #7 Отговорено 20 Октомври, 2006 проблема ви е решен теглете от тукhttp://torrents.linkos.bg/details.php?id=59641 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dragorip #8 Отговорено 20 Октомври, 2006 забравих който я сложи да пише че да пробваме мрежичкамного съм се наточил да дрифтиме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dragorip #9 Отговорено 24 Октомври, 2006 няма ли мераклии за мрежа бе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #10 Отговорено 25 Октомври, 2006 Не знам коя е тази, но аз съм мераклия за мрежа на LFS че вече и воланче си имам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #11 Отговорено 25 Октомври, 2006 Не знам коя е тази, но аз съм мераклия за мрежа на LFS че вече и воланче си имам айде да те пробвам тия дни като ми минат изпитите и аз съм фен , но имам само демото , но пък ако е за гонката мога да изкам от един приятел , неговия лиценз на пълната версия ... какво караш ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #12 Отговорено 25 Октомври, 2006 е и аз съм с демо.... карам оная малката с предното че за задно не съм дорасъл още айде събота/неделя може да врътнем по кръгче... даже ще пробвам да пусна хост че да ни е спокойно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest didone #13 Отговорено 25 Октомври, 2006 да знаете че на LFS на тая манекат с предно много добре опъвам ръчна та и аз съм навит за мрежа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dragorip #14 Отговорено 25 Октомври, 2006 КОЯ Е ТАЗИ ИГРА ДАЙТЕ ЛИНК ДА Я ИЗТЕГЛЯ ЧЕ ДА СЕ ВКЛЮЧА И АЗ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest techobg #15 Отговорено 25 Октомври, 2006 На някой да му се играе онлайн на sprint cars.......... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #16 Отговорено 25 Октомври, 2006 да знаете че на LFS на тая манекат с предно много добре опъвам ръчна та и аз съм навит за мрежа вътре си само , стискайте палци да не ме скъсат в петък ,че жената ще ми потроши ръцете и даже на срещата няма да дойда ако направя 5 години 3-ти курс , ще ме е*ът , ама отзад КОЯ Е ТАЗИ ИГРА ДАЙТЕ ЛИНК ДА Я ИЗТЕГЛЯ ЧЕ ДА СЕ ВКЛЮЧА И АЗтърси е мистър гоогле "live for speed" демото е безплатно и напълно функционално , но има само 3 коли и една писта ... , но пък мрежата му работи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #17 Отговорено 26 Октомври, 2006 Не знам коя е тази, но аз съм мераклия за мрежа на LFS че вече и воланче си имам той landshark от BMW клуба много ме юркаше да я пробваме, ама все нямах времеи аз имам волан (ама без серво) може да се включа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #18 Отговорено 26 Октомври, 2006 снощи се борих да пусна хост на който да играем май ще го бъде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dragorip #19 Отговорено 26 Октомври, 2006 хора защо не сте казали че има такава велика игра бе това е най добрия симулатор който съм играл само да и хвана цаката как се кара и се включвам в мрежата а и дайте да се разберем в колко часа да се играе мрежа според мен докато има сървайвър и биг брадър е най подходящото време за мрежи и ако няко обясни как да се вклюяа в мрежата също нямя да му се расърдя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #20 Отговорено 26 Октомври, 2006 на мултиплейър отиваш между другото, пускам сървър, ма още не мога да зацепя как този сървър да се появява в списъка на играта.... мога АйПи адрес и порт да ви дам, ма хайде утре че да си поиграя още малко тази вечер. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest joro_bul #21 Отговорено 26 Октомври, 2006 на мултиплейър отиваш между другото, пускам сървър, ма още не мога да зацепя как този сървър да се появява в списъка на играта.... мога АйПи адрес и порт да ви дам, ма хайде утре че да си поиграя още малко тази вечер.айде и аз съм на пистата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest techobg #22 Отговорено 26 Октомври, 2006 http://torrents.linkos.bg/download.php/505...cial%5D.torrentТова е втората серия на играта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dragorip #23 Отговорено 26 Октомври, 2006 че аз нея имам ако играете друга версия я дайте че да се включа и аз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #24 Отговорено 26 Октомври, 2006 че аз нея имам ако играете друга версия я дайте че да се включа и азза същата става дума Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest didone #25 Отговорено 26 Октомври, 2006 колеги в датата я има LFS и към нея има unlock за пълната версия със всички коли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #26 Отговорено 26 Октомври, 2006 колеги в датата я има LFS и към нея има unlock за пълната версия със всички коли официално мисля че админа трябва да се изкаже против пиратството ,което е неморален начин на мислене ... неофициално - прати линк на лично ,че така във темата не е морално Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dragorip #27 Отговорено 27 Октомври, 2006 ХОРА КАЖЕТЕ КАКВО ТРЯБВА да стане на 10та тренировка ставам първи и пак не ме пуска на пред да вървя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #28 Отговорено 27 Октомври, 2006 ХОРА КАЖЕТЕ КАКВО ТРЯБВА да стане на 10та тренировка ставам първи и пак не ме пуска на пред да вървя не трябва да блъскаш никого и не е нужно да си първи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dragorip #29 Отговорено 28 Октомври, 2006 какво стана с мрежата ще я бъде ли или не Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #30 Отговорено 28 Октомври, 2006 какво стана с мрежата ще я бъде ли или не ще я бъде само инет да пусне сервера ... но аз може да не се включа докато не си взема изпита Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #31 Отговорено 29 Октомври, 2006 "Едно НЕТ" съм бреееесори момчета ма вчера се забавлявах на един полигон и сменях спирачна течност.ще го пусна.. само да се позавъртя в къщи малко, че вчера ме беше обзела болестта на мухите по страничните джамове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest stan4o #32 Отговорено 29 Октомври, 2006 здравейте и от мен геймари аз тия игри не ги кльопам много ама ако искате почти всяка вечер с познати играем Ейч ъф импаяърс 2 и СтарКрафт. та ако има желаещи да пратят едно ЛС. ще получат инструкцииА относно сървара проблема е решим много лесно Химачи с тази програмка се връзваме няма лаг и е ОК дрифт игрички не сме пробвали но със стратегиите няма никакъв проблем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dragorip #33 Отговорено 29 Октомври, 2006 АЗ ВЕЧЕ СЕ ГОНЯ С НЯКАКВИ ПИЧОВЕ от различни страни и има постоянно свободен сървар така че всеки да си влиза с ника от форума за да се познаваме и да дрифтим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #34 Отговорено 30 Октомври, 2006 "Едно НЕТ" съм бреееесори момчета ма вчера се забавлявах на един полигон и сменях спирачна течност.ще го пусна.. само да се позавъртя в къщи малко, че вчера ме беше обзела болестта на мухите по страничните джамове извинявам се , вече ще е 1НЕТ ... просто реших че е на чатерски АЗ ВЕЧЕ СЕ ГОНЯ С НЯКАКВИ ПИЧОВЕ от различни страни и има постоянно свободен сървар така че всеки да си влиза с ника от форума за да се познаваме и да дрифтим ами то и ние се гоним ,ама идеята е да си пуснем сервер и да няма голям пинг и да си е само за нас Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #35 Отговорено 30 Октомври, 2006 снощи установих къде ми е проблема.... пускам сървъра на локално АйПи и затова не се появява в главния списък нищо че от рутъра съм добавил редирект правилата та за момента май ще се срещаме на свободните сървъри. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #36 Отговорено 30 Октомври, 2006 снощи установих къде ми е проблема.... пускам сървъра на локално АйПи и затова не се появява в главния списък нищо че от рутъра съм добавил редирект правилата та за момента май ще се срещаме на свободните сървъри.аз ще се пробвам довечера да пусна сервер , вече съм по-спокоен че си взех единия изпит и ще имам време Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #37 Отговорено 30 Октомври, 2006 междувременно, някой ще пробва ли тази вечер или утре през деня да се закачи към 172.18.101.250 port 63392 pass: honda Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #38 Отговорено 30 Октомври, 2006 междувременно, някой ще пробва ли тази вечер или утре през деня да се закачи към 172.18.101.250 port 63392 pass: honda я влез и виж дали има един паркирал напреки на финала ако има значи на локална игра става Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest techobg #39 Отговорено 30 Октомври, 2006 междувременно, някой ще пробва ли тази вечер или утре през деня да се закачи към 172.18.101.250 port 63392 pass: honda И аз се мъ4а да вляза но не ме пуска!Защо? Между другото на Live for Speed 2 ли цъкате............ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #40 Отговорено 30 Октомври, 2006 (Редактирано) междувременно, някой ще пробва ли тази вечер или утре през деня да се закачи към 172.18.101.250 port 63392 pass: honda И аз се мъ4а да вляза но не ме пуска!Защо? Между другото на Live for Speed 2 ли цъкате............ lfs S2 0.5U всичко ли си написал както трябва ? Редактирано 30 Октомври, 2006 от lookcho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове