Jump to content
Guest dragorip

забавление

Recommended Posts

Guest techobg

междувременно, някой ще пробва ли тази вечер или утре през деня да се закачи към

172.18.101.250 port 63392

pass: honda

И аз се мъ4а да вляза но не ме пуска!Защо?

Между другото на Live for Speed 2 ли цъкате............

lfs S2 0.5U

всичко ли си написал както трябва ?

То4но тази е!

Online mode select:S2

Window while connecting:yes

Join game on:Local network

Host IP:172.18.101.250

Host port:63392

Host password:honda

GO

И не ще.......... :D

Lookcho, помагай бате..............

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

междувременно, някой ще пробва ли тази вечер или утре през деня да се закачи към

172.18.101.250 port 63392

pass: honda

И аз се мъ4а да вляза но не ме пуска!Защо?

Между другото на Live for Speed 2 ли цъкате............

lfs S2 0.5U

всичко ли си написал както трябва ?

То4но тази е!

Online mode select:S2

Window while connecting:yes

Join game on:Local network

Host IP:172.18.101.250

Host port:63392

Host password:honda

GO

И не ще.......... :D

Lookcho, помагай бате..............

;) никаква идея нямам ... може нещо с мрежите да е ... ако не виждаш това ИП

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

нещо май няма да го бъде... с лукчо се засякохме, ама той е в мрежата на моя доставчик :D иначе това АйПи ако не се лъжа е рутируемо, но и сега от работата нещо не мога да се закача... тъпа работа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

да кофти само двамата ще си играем явно :D;);) или просто ще пробваме да закачим сървъра някъде другаде ... айде мой ред е да пробвам ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest stan4o

Ама не ме слушате като ви говоря:ph34r: опитайте с програмката към която съм дал линк малко по-нагоре. Казва се himachi. И на мен в началото ми изглеждаше невъзможно това да работи, но практиката показва друго;). оказа се че за програма около 1МБ върши чудесна работа /то това са най готините програмки;)/. Та какво трябва да се направи: 1. Инсталираш програмата тя ще те пита за юзер нейм избираш си някво име;2. Пита те дали ще се присъединиш към съществуваща мрежа или ще създадеш нова такава;3. След като сте създали собственна мрежа и всички желаещи са влезли /трябва да светят зелено/ пускате играта и правите игра както все едно че сте в локална мрежа.предполагам че няма нужда да казвам че трябва да кажете на Файър Уолла да пуска този порт и апликация.ето и обяснение как работи самата програмка. връзвате се към DHCP което след като ви раздаде ИП-та си е свършило работата и това е, вече сте в една виртуална мрежа:blink: ако си много любопитен може да напишеш ipcpnfig /all и ще видиш че имаш още един интерфейс със много странно ИП. ограничението за макс юзери в една мрежа е 12 ама създаването на нова мрежа става за секунди.има един недостатък обаче:D ако си преинсталираш уидноуса след това не можеш пак да влезеш в дадена мрежа със същия ник понеже вече има такъв там а то ги свързва със определено ИП. така че ако искаш всичко да е ОК преди да преинсталираш Уин-а изтрий се от мрежата:unsure:преди да ме анатемосате и да кажете че само правя реклама на тази програма искам да кажа че направо се родихме наща агитка откакто я открихме;) преди все по клубове и.т.н. че за Ейч Оф Импаяърс 2 нема онлайн сървари за БродУар също;)и още ведъж да предопредя не е тествано със игри симулатори не знам как ще е със лаг-а

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

да бе и на мен ми ги разправяха тия и съм сигурен че ще стане, ма не е това номера. Първо не искам да съм в локална мрежа с никой друг освен компютрите в истинската ми локална мрежа, и второ ще си пуснем сървър по истинския начин. С това химачи, всеки който иска да се закачи ще трябва първо да се закача към мрежата и тем подобни... а и това ограничение от 12 юзъра не ми харесва щото някой трябва да се грижи да маха юзърите които са се включили веднъж и не играят вече.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

какво стана няма ли състезатели :bounce: много съм бърз внимавайте ... 1нет от първата ни гонка съм свалил средно 8 секунди на обиколка и колкото повече се бавиш толкова повече свалям :drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest techobg

Хора дайте да пробваме с това hamachi,щото май скоро няма да има сървър............Ако някой реши да се включи с hamachi-to,нека влезе в networkname: hondagame,networkpassword:honda

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dragorip

какво стана с мрежата на лфс никой ли не му се занимава да я направи та да се позабавляваме заедно

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

ами аз си карам от време на време , но няма желаещи много

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

а пък мен ще ме бият ако и в къщи пак с коли се занимавам :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

кофти ... бори се :rolleyes: и отстоявай правата си ! жена ти на колко години е ? ако е съизмерима с моята да ги пращаме на разходка :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cls

Пичове незнам за дрифт-а ама и аз имам една жена за разходка :thumbs1::rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho
:D да им направим клуб "на жените неможещи да откъснат съпрузите си от колата и компютъра "П.П. е сега ме прибиха :D край

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PoweRG

а пък мен ще ме бият ако и в къщи пак с коли се занимавам :D

А мене ме изгониха заради Хонда от къщи :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

Някой знае ли от къде мойе да се намери пълната версия на LFS?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

Някой знае ли от къде мойе да се намери пълната версия на LFS?

последната я има на сайта им , но се отключва срещу 35лири май (може и 25 да са били) ...за стара има линк към дата ,но е доста по-дървена ... играта е много интернет зависима и не я кракват много често ... просто караш демо или купуваш цяла :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

Ето линк за пълната версия на LFS S2!:cool:!:D!! tukИграта работи без проблеми:D! ENJOYИма си крак на които се пише произволни име и парола и играта си тръгва пълната версия!

Редактирано от Krelion

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lud fen

от седмица вече нонстоп джъткам ама е доста трудна и е мн яка жалко че не може да се карат всички коли в нета и нема много писти enjoyаз си влизам със същия ник

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Има ли желаещи да направим някоя вечер състезание на лфс?Drift, race, каквото и да е?

Редактирано от ilias

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

с какви коли и на какъв сървър ? аз съм за иначе :) , но диска ми замина и нямам сетъп за никоя кола ...

Аз съм с кракната версия и не мога да се включвам с нея към сървъри, мога само демо. Иначе с един приятел си правехме на локална мрежа игри, аз съм в Германия той в България. Това беше на старата версия V, снощи се мъчихме да го направим с новата x10, но нещо не стана. Мяй новата има някакви ограничения в ip-та. Ако знаеш начин как да направим мрежа и да играем с всички коли и писти ще е супер. А иначе може и на демото да се пуснем, там съм с XRT (всеоще разработвам сетъп-а), ще изберем някой от съществуващите сървъри. Редактирано от ilias

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

отиде ми вечерта :) утре ще да е ,ако не си зает ... локална само през хамачи ще да е иначе не се сещам ,но дали ще я подкараме не знам ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ilias
Отговорено (Редактирано)

Дано успеем, но тази вечер няма да мога, понеже утре трябва да ставам доста рано за работа, а и в петък имам изпит и ми е доста напрегнато тая седмица, работа, учене :rolleyes:. Ако искаш да се разберем нещо за събота или неделя? Тогава съм свободен.

Редактирано от ilias

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...