CLERO 8 #1 Публикувано 18 Юли, 2012 здравейте въпроса е следния карам д15з1 с адски "големия" всмукател 41мм дросел и 190cc дюзи та въпроса е мога ли да сложа по-голям всмукател примерно от z6,B7 и т.н. 55мм дросел и 240cc дюзи но.да не пипапам компа ми да си карам така ще има ли някъв проблем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
РадославКз 422 #2 Отговорено 18 Юли, 2012 Англичанката ми,Д15З3 е със всмукателен колектор от д16у8 и дюзи,така,че.....явно може Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Y.Krumov 2 #3 Отговорено 18 Юли, 2012 (Редактирано) Към колегата RadoslavKZ : Усети ли промяна след смяната? Най-вече от инжекторите? Извинявам се на колегата ,че пиша в неговата тема ! Аз наскоро си смених смукателя на д14-ката (Д14А3), с такъв от д16з6, та въпроса ми е дали ще стане да ползвам и инжекторите ( 240цц) ,понеже го взех оборудван.Дали ще стане да ги сложа без да пипам и аз компа , и ако стане ще има ефект?Благодаря предварително! Редактирано 18 Юли, 2012 от Y.Krumov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CLERO 8 #4 Отговорено 18 Юли, 2012 и не си пипал компа изобщоа и от колко време караш така и имаше ли ефект щото така като гледам Z1,Z3 са се тая и квото е при теб тва ще и при мен а и някви проблеми странични ефекти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Me Gusta 137 #5 Отговорено 18 Юли, 2012 Ами командването на инжекторите идва от компа, затова едвали ще има промяна като сложиш 240 дюзи, като компа има зададена карта с инжкетори с 190 кубика. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CLERO 8 #6 Отговорено 18 Юли, 2012 (Редактирано) не става въпрос за това просто ще взема оборудван всмукател и той нали ще е с по големи дюзи Редактирано 18 Юли, 2012 от CLERO Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
РадославКз 422 #7 Отговорено 18 Юли, 2012 Има лека промяна във вървенето,към положителна,разбира се.Не съм пипал компа изобщо,карам я така от 2010г,без никакви странични проблеми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CLERO 8 #8 Отговорено 18 Юли, 2012 благодаря за инфото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове