Jump to content
Guest globe

маслото в скоростите

Recommended Posts

Guest globe

защо слагаме в скоростите моторно масло???не трябва ли да си е масло за скорости??какво да правя ?, утре трябва да сменям маслата .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

с други думи: сложи 10в40 моторно масло

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Soichiro

Задължително моторно масло!!!!!!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest globe

ама добре де ! ама защо??на които и да кажа че ще слагам моторно в скоростите вика : ти луд ли си бе ше преебеш скоростите!омбре каза че ше слагаме 10/40 писна ми вече да се разпра^ам чесно :drunk:)))))))

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Добре де.... какво правиш при Омбре? Отиди си в кварталния сервиз и си сипи масло с вискозитет 70...Питаш и ти отговорихме, а конкретно на въпроса ЗАЩО, защото от хонда така са решили, не сме си го измислили ние. Защото ако нямаш МТФ, дори в официалните документи се казва 10в40защото не е задължително работите да са като при 90% от колите. Муримуро го е измисли, не се притеснявай.п.с. БЕЗ лоши чувства, научи се да вярваш на хора които разбират от хонди, а не на хора които разбират от коли.... много неща са еднакви, но разликите са си разлики :drunk: това е и част от целта на този клуб :fun:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Soichiro

ама добре де ! ама защо??на които и да кажа че ще слагам моторно в скоростите вика : ти луд ли си бе ше преебеш скоростите!омбре каза че ше слагаме 10/40 писна ми вече да се разпра^ам чесно :drunk:)))))))

Пич,колегата го е казал много добре.Затова Хонда е Хонда,защото е различна и много"майстори" я гледат като голям камък-тогава най-много се кефя. :fun:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ивайло Петков

Има и друг прецедент за моторно масло в скоростите - Лада Самара.Не че искам да правя някакво сравнение. :drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest globe

МИ ЗНАЧИ СЛАГАМЕ МОТОРНО :drunk:))мерси много :fun:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest RoadRaceR

А 5w40 ...нема ли да е по кефско ?? :drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dobromir

Слагай моторно и газ до ламарината. И на мен ми викаха че съм луд ама си карам с моторно. :drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Soichiro

Слагай моторно и газ до ламарината. И на мен ми викаха че съм луд ама си карам с моторно. ;)

Луди са тези,които нямат хабер за какво иде реч. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...