Jump to content
aegor

Неработещ имобилайзер

Recommended Posts

Здравейте,Може ли някои да даде съвет/насока какво може да се направи.Проблема е следния: имобилайзера не разпознава ключа и не може да се стартира двигателя. Пробвано е да се изключи имобилайзера при ключар, но според него ECU е за смяна. Колата седи при майстор почти 2 месеца. Ще се опитам да проверя за точния модел на компютъра. Не знам дали това ще помогне, но имам master key (червен ключ). Има ли шанс проблема да е в ключа, а не в ECU?Какъв е риска ако се сложи компютър от друга кола и евентуално друг модел двигател? Ако някой е имал същия проблем моля да препоръки. Къде може да се потърси друго ECU в България (предпочитам втора ръка, че новото може би ще струва колкото колата)? В ебей намирам доста от Англия, но ако не стане не мога да го върна. Някои може ли да препоръча сервиз?Повечето хора казват сменяй колата, ама макар и стара досега никакъв проблем не ми е създавала и всичко си и работеше... Благодаря предварително.Поздрави.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Я вземи се смени майстора,потърси координатите на Омбре и мисля,че доста бързо ще си решиш проблема ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Я се обърни към колегата Zarrick -сякаш преди година имаше същия проблем 1 към 1.

Редактирано от K1r1L

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...