Flipmode91 15 #1 Публикувано 8 Юли, 2012 Почнах и аз да влизам в филма с визуалният тунинг Идеята ми е да направя сребрист сивик с черни елементи засега съм още в начален стадий сложих джанти,фарчета,стопчета решетка си направих Ето малко снимки не много добри но стават 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spoon raсing 40 #2 Отговорено 8 Юли, 2012 Браво, колега!Продължавай със същия ентусиазъм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Riko_Chervenia 102 #3 Отговорено 13 Ноември, 2012 (Редактирано) Имаш още доста неща да пипнеш......като дръжките на вратите,огледалата,крилото на задния капак и лъскавата част на решедката и затъмнени стопове......тогава нещата ще се получат както ги искаш....даже и пластмасата на задния номер Редактирано 13 Ноември, 2012 от chris_barnes Моля, не цитирайте предходни огромни мнения без основателна причина и спазвайте правилата за пунктуация. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Flipmode91 15 #4 Отговорено 22 Ноември, 2012 Ето една нова снимка http://prikachi.com/images.php?images/648/5363648e.jpg И да кажа че след зимата колата се продава някой ако има интерес да пише Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове