Jump to content
Guest TRERAME

Хубави ли са накладките Delphi

Recommended Posts

Guest RoadRaceR

Аз съм с такива ...на мокро спират по-добре...малко са твърди ,обаче учудващо не износват дисковете ! :D Карам вече 2 години с тях ...почти не са мръднали ! :D Абе средна хубост ! :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TRERAME

Щот за 45лв трябва да са добри

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NCN

За Delphi немога да ти кажа нищо хубаво освен, че за 2месеца чисто нови шарнири заминаха все едно съм ги карал 10г. :D Лично моето мнение е да се спреш на Кашияма, Japanparts, Ferodo, Lucas...... Последните в съотношение цена/качество са добър вариянт.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Слагай само:1. Lucas2. Aко няма 1 тогава Bendix

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cK1

при мен - Делфи дискове + накладки = 1500 км. - зверски тресящ волан, а иначе накладките са чистонови да ... за сметка на кривите дискове ... :drunk: , това е за акорд , за сивик да ти кажат колегите , но аз не бих си взел повече

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Абе незнам добри или лоши са, ма в интерес на истината съм с такива отпред (и отзад, но това е друга тема) и когато ги слагахме, минахме дисковете на шлайф, за всеки случай (понеже колата беше купена току що и т.н. предишните собственици де да знам с какво са карали), но след 2 - 3 хил.км от както се бяха сложили, при скорост над 70км/ч волана започна да тресе. Мислих (и най-вероятно) че дисковете са си криви, по едно време се бях засилил да купувам нови дори... Чудя се данеби вярно тия накладки (Delphi, Lockhead ги водят, ако трябва да сме точни) не са попрецакали дисковете или просто съвпадение (да са си били криви и отпреди това) ? :drunk:

Редактирано от ADH-Honda

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest svetlio

мисля да са тези

Бягай далече от дискове и накладки с тази марка ;)

при мен - Делфи дискове + накладки = 1500 км. - зверски тресящ волан, а иначе накладките са чистонови да ... за сметка на кривите дискове ... :) , това е за акорд , за сивик да ти кажат колегите , но аз не бих си взел повече

Същите боклуци са и за Сивик, в един и същи гараж ги правят явно ;) Редактирано от svetlio

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest prelude

и аз карах с дискове и накладки от тази марка.преди това карах оригиналните дискове или там каквито ми бяха на колата с Делфи накладки и за 20 000км им ебаха майката на дисковете.много са твърди тези накладки.нощно време като спираш здраво и излизат искри все едно че караш по джанти:)след това купих нови предни накладки и предни дискове делфи с идеята че двете заедно ще се сработят,да ама не;)изкривиха ми се дисковете щото имах блокирало цилиндърче и след като си оправих апаратите минах на струг вече кривите Делфи дискове и им сложих накладки Бендикс.сега си спят като заврян зет при баба си.въпреки това поразпитвах за накладки и според мен Минтекс са доста по-добри от Делфи и Бендикс.мисля следващия път да пробвам с тях

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TRERAME

взех кашияма :) мерси на всички

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found