Jump to content
Guest La4o

Kakav Dvigatel?

Recommended Posts

Guest La4o

Zdraveite,Imam edin dvigatel za prodavane,no problema e 4e e s istriti nomera i ne sam siguren kakav to4no e.Po nomera na agrenajnia remak izlizat 3 vida D14a2,D14a5 i drugia go zabravih(remaka e s 106zaba)Vaprosa mi e po kakvo oshte moje da se razbere to4no kakav e dvigatelia?Poneje ne moga da ka4a snimki ako niakoi mi isprati E-mail moje da mu gi pratia.Mersi

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest RoadRaceR

Poneje ne moga da ka4a snimki ako niakoi mi isprati E-mail moje da mu gi pratia.Mersi

roadracer@abv.bg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

Публикувано изображение

...D16A6...?? :D

Да,това е този ,който ти пратих по имейла :P И според мен е д16а6 :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest La4o

Публикувано изображение

Samo da kaja 4e kolata na snimkata e CRX,no dvigatelia e nasajdan.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Публикувано изображение

Samo da kaja 4e kolata na snimkata e CRX,no dvigatelia e nasajdan.

И цена ще е хубаво да кажеш :P а и като е с изтрити номера , документи има ли ??? да не е някъв нерегистриран двигател , защото ако е така ще можеш да продадеш всичко освен блок-а :D

На колата кво й има ??? А къде се намира ??? :P

Редактирано от Tino

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

може и д16з3 да е :D мяза на моя

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Всмукателния колектор мнооооого ми напомня на Д16А8/А9 а двигателя е д16а6 или д15б2я верно остави тел за връзка и малко цени, както и информация дали на части го продаваш или всичко на купето в какво състояние е? документи?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest max_3d_3

Zdraveite,Imam edin dvigatel za prodavane,no problema e 4e e s istriti nomera i ne sam siguren kakav to4no e.Po nomera na agrenajnia remak izlizat 3 vida D14a2,D14a5 i drugia go zabravih(remaka e s 106zaba)Vaprosa mi e po kakvo oshte moje da se razbere to4no kakav e dvigatelia?Poneje ne moga da ka4a snimki ako niakoi mi isprati E-mail moje da mu gi pratia.Mersi

Съссигурност не е Д14А2 - той се монтира само на английйските сивици - неговия аналог а Д14А4 за японските сивици :drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest La4o

Съссигурност не е Д14А2 - той се монтира само на английйските сивици - неговия аналог а Д14А4 за японските сивици :drunk:
Cenata ia ima v kupuva/prodava-750lv za vsi4ko(dvigatelia s vsi4ko+skorostite).Bes dokumenti e.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...