Jump to content
Guest TheDevilTwin

Acura Integra

Recommended Posts

Guest PARADOX_sf

140 коня е до колкото си спомням :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin
Отговорено (Редактирано)

Интересува ме, защо я продават толкова евтино и възможно ли е въобще да е 140 коня ??? Аз досега не съм виждал Интегра в България, затова ми е интересно да разбера за тая кола. Според мене това е една от най-яките Хонди произвеждана въобще. Ако имам достатъчно пари, един ден бих си купил такава.П.П. Интеграта Type-R ли е или е стандартната версия ???

Редактирано от TheDevilTwin

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Интересува ме, защо я продават толкова евтино и възможно ли е въобще да е 140 коня ??? Аз досега не съм виждал Интегра в България, затова ми е интересно да разбера за тая кола. Според мене това е една от най-яките Хонди произвеждана въобще. Ако имам достатъчно пари, един ден бих си купил такава.П.П. Интеграта Type-R ли е или е стандартната версия ???

Ами да стандартно си е горе долу 140 казвам горе-долу за да не те излъжа защото ми каза собственика и, ма аз забравих :( и не съм 100% сигурен но е толкова + - 10 коня, а и с нитрото вече незнам колко е.Интериора и екстериора според мен не е за коментар! направена е перфектно.Не е TYPE R стандартна версия е.П. П И аз също бих се радвал много да се изправя лице в лице с същата версия TYPE R.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Тва е на Любо горе на Симеоновско шосе.Срещу посолствата има една автомивка и сервиз.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

Да, ясно. По принцип Type-R версията е 1797 куб.см., 190 к.с., 233 км/ч. максимална скорост. Значи тази със 144 коня е базовата версия. Така ли ? П.П. Между другото в mobile.bg пише, че има НОС, така че сигурно е повече от 140 к.с.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

Пази ли някой още снимките на Интегра-та от обявата ?Ако има такива, моля да ми пратят лично съобщение или да ги сложат в темата ;) , ще съм им много благодарен :blink:;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Да, ясно. По принцип Type-R версията е 1797 куб.см., 190 к.с., 233 км/ч. максимална скорост. Значи тази със 144 коня е базовата версия. Така ли ? П.П. Между другото в mobile.bg пише, че има НОС, така че сигурно е повече от 140 к.с.

Малка корекция... базиорката е 120 кон4ета-1600ccType R-a e 220 mislq Имат и мотор 144 кон4ета 1800cc

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

Малка корекция... базиорката е 120 кон4ета-1600ccType R-a e 220 mislq Имат и мотор 144 кон4ета 1800cc

Type-R е 190 коня, пише го в мнението ми, което си цитирал :blink: Аз не казвам, че базовата версия е 140 коня, а само питам дали е така, защото не съм сигурен. Все пак мерси за инфото ;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Ако не се лъжа същата интегра дойде и на една от срещите от София

Публикувано изображение

Май за същата става въпрос :blink:

Ето и линк-а

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

Мда .... аз тия снимки ги имам, ама ми трябват ония от мобиле-то :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Type-R е 190 коня, пише го в мнението ми, което си цитирал :blink: Аз не казвам, че базовата версия е 140 коня, а само питам дали е така, защото не съм сигурен. Все пак мерси за инфото ;);)
http://catalog.auto.ru/honda/integra/

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

Dragi4, говоря ти за Интегра DC2, а не за последния модел - DC5

Има разлика !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest plex

Тая Integra за която става въпрос спира в студентски град там...абе на симеоновско шосе и всеки ден като ходя на даскало и и се наслаждавам!!Много се кефя, като някое малко детенце отзад в буса ме пита "Миро Миро, каква е тая червената кола?? Много е хубава..."Изгарям от кеф... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...