Guest Miroslav #1 Публикувано 16 Октомври, 2006 Zdraveite maniqci na honda skoro si kupih i az honda accord 96g 2.0i 85kw kajete mi ne6to pove4e za tazi kola moga li da q karam po sportno na pove4ko oboroti da ne i stane ne6to na dvigatelq daite malko pove4ko info pls vse pak sam novak na honda?? mersi predvaritelno Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Майната_ #2 Отговорено 16 Октомври, 2006 здравей френд, от скоро имам същата кола, два съвета - пиши САМО на кирилица и карай САМО в лютеницата (червеното) нищо не можеш и направи, само хубави масла и навреме смяна това е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest zhivko #3 Отговорено 16 Октомври, 2006 Честито не е лошо да и смениш всички консумативи а после се наслаждавай на марката хонда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest cK1 #4 Отговорено 17 Октомври, 2006 Аз баце си я карам вече 50 000 км. спортно (до колкото разхода позволява ) и икономично - нямаш ядове .До сега най-нисък разход ми е дала 7-7,5 с клима при 100 км/ч средно в града 9-10 (тежеста на крака също е от значение ) Проблеми имам само със спирачните дискове да знаеш болка си им е .. тресе волана като спирам Ако си с оригиналните дискове нямаш ядове . слагай само по-меки накладки обаче.Тука темата е дълга заради това си промених и карането, което има ефект и при икономията просто не изклювам от скорост използвам инерцията и двигателната спирачка ...Окачването е горе-долу идеално и както казват колегите .. хубаво масло (от форума препоръчват Мотул, аз слагам Кома, защото ми е трудно да намеря читаво Мотул ), на време смяна и повече в "лютеницата" Добре дошъл и безаварийно много дълги км. !Със здраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ashes #5 Отговорено 17 Октомври, 2006 Имам колега който кара същия Акорд, според това което видях и ми обяснява няма да се притесняваш от ръчкане Само я изчакваш да загрее малко, щото фоурплея е много важен и после всичко може да си правиш с нея... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Miroslav #6 Отговорено 17 Октомври, 2006 Mnogo vi bragodarq za otgovorite priqteli i sorka 4e pi6a na latinica ama ne6to mi se skapala kirilicata na kompa trqqq q opravq.Lele sno6ti edin mi se otvori s edna korsa napravena 2.0i 170konq bila napravo me izqde s accorda mnoo drapna napred nekoi ako ima pat kam kavarna s honda po malka i barza da doide da mu zapu6i ostata na toq idiot 4e da nese pravi mnoo na vajen tuka v grada i nali znaete SAMO HONDA PROSTO NAI DOBROTO Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z #7 Отговорено 18 Октомври, 2006 карай САМО в лютеницата (червеното) Аз от икономии моята само в майонезата до 3к я карам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове