Jump to content
Guest Miroslav

Honda Accord

Recommended Posts

Guest Miroslav

Zdraveite maniqci na honda skoro si kupih i az honda accord 96g 2.0i 85kw kajete mi ne6to pove4e za tazi kola moga li da q karam po sportno na pove4ko oboroti da ne i stane ne6to na dvigatelq daite malko pove4ko info pls vse pak sam novak na honda?? mersi predvaritelno

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната_

здравей френд, от скоро имам същата кола, два съвета - пиши САМО на кирилица и карай САМО в лютеницата (червеното) :rolleyes: нищо не можеш и направи, само хубави масла и навреме смяна това е!!!:(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zhivko

Честито не е лошо да и смениш всички консумативи а после се наслаждавай на марката хонда

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cK1

Аз баце си я карам вече 50 000 км. спортно (до колкото разхода позволява :hondarulez: ) и икономично - нямаш ядове .До сега най-нисък разход ми е дала 7-7,5 с клима при 100 км/ч средно в града 9-10 (тежеста на крака също е от значение :rolleyes: ) Проблеми имам само със спирачните дискове !!! да знаеш болка си им е .. тресе волана като спирам Ако си с оригиналните дискове нямаш ядове . слагай само по-меки накладки обаче.Тука темата е дълга заради това си промених и карането, което има ефект и при икономията просто не изклювам от скорост използвам инерцията и двигателната спирачка ...Окачването е горе-долу идеално :worthy: и както казват колегите .. хубаво масло (от форума препоръчват Мотул, аз слагам Кома, защото ми е трудно да намеря читаво Мотул ), на време смяна и повече в "лютеницата" Добре дошъл и безаварийно много дълги км. !Със здраве

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ashes

Имам колега който кара същия Акорд, според това което видях и ми обяснява няма да се притесняваш от ръчкане :hondarulez:!!! Само я изчакваш да загрее малко, щото фоурплея е много важен :rolleyes: и после всичко може да си правиш с нея...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Miroslav

Mnogo vi bragodarq za otgovorite priqteli i sorka 4e pi6a na latinica ama ne6to mi se skapala kirilicata na kompa trqqq q opravq.Lele sno6ti edin mi se otvori s edna korsa napravena 2.0i 170konq bila napravo me izqde s accorda mnoo drapna napred nekoi ako ima pat kam kavarna s honda po malka i barza da doide da mu zapu6i ostata na toq idiot 4e da nese pravi mnoo na vajen tuka v grada i nali znaete SAMO HONDA PROSTO NAI DOBROTO

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

карай САМО в лютеницата (червеното) :drunk:

Аз от икономии моята само в майонезата до 3к я карам :fun:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...