Guest slus4o #1 Публикувано 16 Октомври, 2006 Предлагам в тази тема да се постват тунинг цени и постигнати резултатиМисля че ще е доста по лесно когато знаем колегите какво са пипали, колкопарици са похарчили и какви са им резултатите и всичко това сбито като информацияна и на едно мястоПример:Модел - Сивик 95г.Двигател - D15B2TUNING - колектори 4-2-1Сервиз - "Адрес ....."Части - От каде .....Всичко Цена - 200 лвп.с. Ако модераторите преценят темата като маловажна нека я изтрият Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest west bam #2 Отговорено 16 Октомври, 2006 аэ съм съгласен с твоето предложение за темата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dragorip #3 Отговорено 16 Октомври, 2006 да да темата ще е супер само някой да почне да пише в нея аз питах в друга тема колко излизат броните и капака ама няма кой да каже Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #4 Отговорено 16 Октомври, 2006 да да темата ще е супер само някой да почне да пише в нея аз питах в друга тема колко излизат броните и капака ама няма кой да каже Ще пишем , само да минат динодения , за да знам ква цена съм платил Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #5 Отговорено 17 Октомври, 2006 да да темата ще е супер само някой да почне да пише в нея аз питах в друга тема колко излизат броните и капака ама няма кой да каже ами аз незнам как да отговоря на това защото ........ заеби.значи долу горе цените вървят така капака беше 100лв+-предна броня от 250-350лвпрагове от100 нагореанти крило от 100лв нагоренамръщването не знам колко беше нямам спомен.всичко това е до бояа забравих раздувка на калниците над 200лв Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #6 Отговорено 17 Октомври, 2006 Задна броня 280 лв+ бояПрагове 150+ бояпредна броня 200+ боямаска 60$ до БГ Ebay .comKолектор 4-1 280$ до БгГърне 100$ до БгГенерация 250лв с проходно гърнеАЕМ cold air intake V12 220$NGK sparks-45$ do Bg-NGK.comconversion narness Kingmotorsport-100$ do Bg-Kingmotorsport.comP28 ECU-150 lv.chip-както са разберете с 1НетФарове+ стопове-600 лв Резултат....вътре6на ду6евна 4екийка-кефБезмислена тема,вси4ки не6та са предъвквани 100 пъти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest tinki #7 Отговорено 17 Октомври, 2006 moita e tuning in bgza sega tolkozamotisiori kyb 4br.-780lvkolektori4-1+generacia+rezonator=340lvcolt air intake (k&n)-80lv(vzeh go ot edin pi4 det ne mu triabva6e kabeli za sve6ti-195 do bgvsi4ko tva e preaveno ot priateli ili s tiahna pomp6t za koeto im blagodaria Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest slus4o #8 Отговорено 18 Октомври, 2006 ............Безмислена тема,вси4ки не6та са предъвквани 100 пъти Dragi4, недей така бе човек, сега мечтите ни вече си имат и стойност Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #9 Отговорено 19 Октомври, 2006 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dragorip #10 Отговорено 19 Октомври, 2006 баф мааму вие убихте всичко детско в мен бе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest slus4o #11 Отговорено 26 Октомври, 2006 1net ми беше казал че е в процес на доизработка на ЧИП за D15B2, но засега нъцки. Иначе беше обявил доста прилични цени:ЧИП оптимизиране (+ около 5 кс): 60-80 лв.Превключвател между два чипа: 28-30 лв.П.С. Айде хора не ни жалете, дори и да ни прилошее от здравите цени все пак смеседнали здраво на стола пред компа и няма на каде да падаме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #12 Отговорено 26 Октомври, 2006 ааа от тогава даже има малко равитие... имам "кандидат чип" ма още не съм го пробвал......дай да не раводняваме темата обаче Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове