Guest slus4o #1 Публикувано 16 Октомври, 2006 Това най-вероятно ще бъде моята следваща кола , останах очарован от техническите данни които и дават,адски много ми прилича на раздута 5-та генерация седан,в момента вървят 9-10 бона приличните екземпляри на моделаЩе помоля всички които притежават или са се докосвали до бижуто Акорд 5 TDI да напишат два три реда (двигател, ускорение, разход, окачване, консумативи, подръжка, части)Технически данни:Объем двигателя ...............................1994 см3Мощность ............................................105 /4200 к.с. Крутящий момент .................................210/2000 н*м Cтепень сжатия .................................19.5Объем топливного бака ...................65 лВремя разгона (0-100 км/ч) ...............11.6 c Максимальная скорость...................... 185 км/чРасход топлива Смешанный цикл....... 5.1Снаряженная масса автомобиля........ 1405 кг Допустимая полная масса ....................1880 кгРазмер шин .......................................185/65 R15 Объем багажника мин........................ 405 л Передние тормоза ..............................Дисковые вентилируемыеЗадние тормоза................................ Дисковые Снимки: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DundyTheCroc #2 Отговорено 16 Октомври, 2006 Бащата кара такава, а аз като се прибера в Сливен.Колата е невероятна, особено за дълго пътуване. Доускоряването на 4 и 5 предавка е много добро, возията е перфектна, стабилна в завоите. Бащата се хвали, че с неговото каране сваля до 5.5 извънградско. Вдигал съм 200 с нея, но можеше и още.Иначе я взехме преди повече от две години за 9 бона и от тогава сме сменили само каре на полуоската, кормилни накрайници (те си бяха за смяна още като я взехме) и тампон на стабилизираща щанга на двигателя, което ще рече към 200 лева експлотационни разходи за периода.Вземай смело! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Hronos #3 Отговорено 16 Октомври, 2006 Има теми относно Дизеловия Акорд във Форума. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest slus4o #4 Отговорено 16 Октомври, 2006 Колега, вместо Има теми относно Дизеловия Акорд във Форума.можеше да кажеш супер колица гори малко, доста пъргава е и огромнаотнема същите 10 сек. писане, пък и подобна тема не открих а дори и даима нещо мненията от тогава може да са се променили с течение на времетопросто сбивам информацията за мен пък и други които са харесали Акорд TDI Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Hronos #5 Отговорено 16 Октомври, 2006 ТУКИ ТУКИ ТУКИ Още еднаКакво да ти кажа като има около 5-6 теми в които е разглеждан тоя Акорд с Двигател на Ровер. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове