Jump to content
Guest hondarally

ходите ли на рали?

Recommended Posts

Guest hondarally

интересуватели се от рали спорта в България

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tinki

pro4eti malko iz foruma i sam 6te si otgovori6 :whistle:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Здравей добре дошъл :whistle: , не е зле да си попълниш данните в профила като за начало ;) . Относно въпроса доста хора се интересуват, но нещо въпроса ти е недовършен се едно питаш кои пи мляко днес. Разясни какво имаш в предвид?или просто това беше ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Данчо добре дошъл сред нас :whistle: крайно време беше да се присъединиш ;) Естествено,че има много хора тук които се интересуват от рали спорта в България и в частност от Хондите в БГ шампионата.Повече от удоволствие за мен е да гледам как ти и твоята Хонда мачкате здраво.За догодина ти пожелавам само да е безавариен сезона и с твоето каране съм сигурен,че ще е успешен ;) Редактирано от MIYAMOTO

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

A шампионе... унтересуваме се бе, особено с тва от снимката като ги наказвате :whistle:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

Ходим колкото имаме възможност :whistle:добре дошъл! ;)радвам се , че и такъв човек започна да посещава форумът ни! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iceman

ДОбре дошъл и от мен. Както си го казаха колегите - ходим където и когато можем. И доста ви се радваме с Type-R-ите и със синята сивик 6-ген. как мачкате наред! Давайте все така!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest M_TYPE

Ходим,ходим Данчо интересуваме се :( но за моя жалост на Ю-рали,Хеброс и сега Твурдица неможах да отида, иначе на всички дуги без някои високопланински /мноо ми бяха далече та за това не ходих/ тази година успях да хвана :D:D пп:ето тука наша колективна снимка с тебе http://forum.rally-club.net/album_pic.php?pic_id=8558 :) /аз съм онзи чеп със шапката дето гледа и неможе да поверва що си тилкова напреде на Стари столици :D:D:rolleyes: ппп:само да те питам кво стана с Цецко нещо мноо мноо го нямаше тази година/предполагам финанси пак са му попречили?? :D:D /

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Добре дошъл! :fun:

И като гледам снимката, май сме се виждали от близо:

Публикувано изображение

:fun::drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

е не се сдържам........ що не ни направиш кефа и да дойдеш на сбирката на 29-ти да се запознаем и да ти се порадваме :drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest hondarally

съжалявам но немога да дойда в момента слагаме правозъбата кутия и ще правим малко тестове каде е тази среща на 29-ти ?дидко имашли още снимки ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest didone

съжалявам но немога да дойда в момента слагаме правозъбата кутия и ще правим малко тестове каде е тази среща на 29-ти ?

среща

:balloon::drunk:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest STANCHO 1

Защо ли ми се струва че тази хонда беше зелено с черно :) Другата седмица на писта "Дракон" ще я видим ли ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest hondarally

Защо ли ми се струва че тази хонда беше зелено с черно :) Другата седмица на писта "Дракон" ще я видим ли ?

да беше в такъв цвят :) не няма да е видите ще и правим ревизия ;) за следващия сезон ще се борим за генерални класирания :)

Защо ли ми се струва че тази хонда беше зелено с черно ;) Другата седмица на писта "Дракон" ще я видим ли ?

да беше в такъв цвят ;) не няма да е видите ще и правим ревизия :huh: за следващия сезон ще се борим за генерални класирания :D

Тази година заложихме на рали състезания само без писти и високопланински

как и качвате тези снимки и аз да ви покажа няколко ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dragorip

добре дошъл и от мен колегаедин въпрос колата е с габровска регистрация а от долу пише варна та от каде си че ако си наблизо да мога да се порадвам на тази красавица

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest hondarally

здравей колата е във варна

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest RoadRaceR

Оп оп...привет от още един рали-фен ! Повече по ТВ ..че няма време ...ама когато мога ходя !

Имам готини снимки на колата ти от преди ..когато беше на Мезинов и беше зелена !

Публикувано изображение

Публикувано изображение

:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest hondarally

как ги слагаш така снимките ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...