Jump to content
Guest MonsterOOD

помощ

Recommended Posts

Guest MonsterOOD
:cool: Здравейте, нещо ми се прецака хондата Д15З1 е мотора 1992 година. Та колата е на газ и на бензин. Когато е на газ над 3500 колата неще да ускори както трябва тромаво ненормало ускорение, когато съм на бензин до 3600 няма ядове но повече неще все едно се задеиства прекъсвача! Направо се поболях яко човърках да открия проблема всичко изчетух из форума и нищо неоткрих за моя проблем. Дайте съвети какво да правя че не е добре работата. Мерси предварително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

:rolleyes: Здравейте, нещо ми се прецака хондата Д15З1 е мотора 1992 година. Та колата е на газ и на бензин. Когато е на газ над 3500 колата неще да ускори както трябва тромаво ненормало ускорение, когато съм на бензин до 3600 няма ядове но повече неще все едно се задеиства прекъсвача! Направо се поболях яко човърках да открия проблема всичко изчетух из форума и нищо неоткрих за моя проблем. Дайте съвети какво да правя че не е добре работата. Мерси предварително.

Пуска ти се прекъсвача за проблем в двигателя,

най-вероятно и жълтата лампичка ти свети,

макар че сега като се замисля на газ нямаш прекъсвач

ама може да е там нещо си по инсталацията.

От коко време караш с АГУ, бягай при газаджията дето я е слагал!!!

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MonsterOOD

Засича ми така само на бензин на газ нема проблем с прекъсвача (ако е от него де). Просто на високи е мудна и повече бучи от колкото върви.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

В тази ситуация няма грешки..... това е майката на всички грешки: проблем с ЕЦУ-тозначи, да забравим за момент за газта.....ЕЦУ-то ти е в авариен режим, главния процесор не работи и единственото нещо което ти вдижи колата е втория ( backup) процесора. Той я управлява по минимален брой сензори... колкото да стигнеш до сервиза. Празния ход ще ти е гадничък, колата ще се замисля доста, ужасен разход и най-вече вечно светещ ЧЕК без кодове за грешка. Прекъсвач на около 3300-3500.Помисли си кога се е случило това и какво си правил защото работата е сериозна..... На мен редовно ми се случват такива дивотии докато чипвам някое ЕЦУ, но да се случи това без да си пипал ЕЦУ-то..... кофти работа. Я да си признаваш какво си човъркал :drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MonsterOOD

Признавам без бой :drunk: поради спукана капачка на делкото си купих нова смених я и нъци. Говорих с Омбре за просволутото делко защото е преработено с външна бобина и каза че трябва да се смени и това ще напрявя. А за СПУ-то много не ми се вярва че е заминал процесора, но дано да нее де***ба.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

това за делкото ти го знам вече.... ма да ти замине ЕЦУ-то .. малко ме съмнява. Е, това разбира се ако не е си му ударил няколко искри на него вместо на свещите. И пак много ще се очудя ако високото е стигнало чак до пороцесора. Схемата им е бая дуракоустойчива и съм почти убеден че просто си изгорил някой част която отговаря за важен сензор. Като дадеш контакт но НЕ я запалиш, ЧЕК-а изгасва ли? и светвали вобще някога ако НЕ СИ палил колата? Ако е така, може да си опукал малко елементи по веригата на 1 или 2 сензора на делкото... но тези елементи са в ЕЦУ-товсе пак се потготви психически за ново ЕЦУ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MonsterOOD

радвам се че помагаш човече ;) БЛАГОДАРЯ решил съм делкото да сменям и после ако трлябва ЧПУ дано да не е то :) Сега искам помощ дали делкото от Д15Б2 ще стане за мене Д15З1.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

не, защото в твойто делко има 1 сензор повече.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...