Jump to content
Guest vex

маркуче за водата на чистачките?

Recommended Posts

Guest vex

Липсва ми маркучето което е за дясната пръскалка, запушил съм разклонителчето за да може да ми пръска поне на лявата половина. Но идва един такъв сезон, и ще е добре да си намеря маркуче. Някои да има идея? Мислех за медецинско маркуче, но Омбре каза че не е добра идея и обеща да ми изнамери, но така и не се случи това :)дали все пак ще стане с медецинско? или някакви други алтернативи?...и само да се оплача... за пореден път си купувам метални тапи за винтилите на гумите.. постоянно някои ми свива по някоя тапа :cool: ба*и и населението, за какво им е тапата ми? 30ст. не са чак толкова много че да има файда от тях... ще си ги запушвам с дъвка вече... грррр...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tiholov

Тези за системи стават, но може и гумени като за вакумите на двигателя. Можеш да ги намериш по магазините за авто части или бензиностанциите. Успех :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

от практикер си купих шлауха, и разклонителчета имат, че моето го счупихи на мен редовно ми крадат металните капачки ... лапешки истории (надявам се)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vex

хм, за практикер не се бях замислил. ще го минем и него. иначе по бензиностанциите няма дори тапи за гумите... имах останали 2 тапи и тях ми ги задигнаха.благодарско за съвета :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...